S ö n d a g

Nu är det söndag igen, vilket betyder Att det byts vecka men även just denna söndagen är speciell! För min sambo, min man, min kärlek, min fästman, pappan till min son fyller 24 år!
detta födelsedags dygn inleddes men en koll på förlossningen för vi trodde det hade blivit vatten avgång men som visade sig att det inte var det.. Vår son lurade oss eller rättaresagt min kropp lurade oss!
igårkväll så va vi iväg och grillade med nära och kära och hade super trevligt hela kvällen! och när klockan började närma sig 22 så fick vi för oss att dansa varav att det va någon konstig ailen/grod dans på youtube och jag ställde mig upp och började härma, vilket sekunden senare rann det längs båda benen och jag trodde först att jag ärligt hade kissat på mig men jag gick på toa för att kolla o känna och de fortsatte bara o rinna så jag gick ut och sa ”inte för att vara den som är den men jag tror mitt vatten gick nyss så jag vill gärna ha bilnycklarna så jag kan hämta ombytte”😂😂
och då blev de flesta nervösa och ba ”nej det här är inte sant” osv, men men ombytte gjordes och sen tänkte jag men alltså jag har inga värkar eller något så jag väntar lite med att ringa till FL men sen gjorde vi det direkt ändå och dom sa att vi skulle komma upp innan 00 för en kontroll iallafall för att se om det va vattenavgång osv! för så mycket vättska som kom så antog jag bara att det va det! Men men sen strax efter de fick jag byta om igen för det vart sky dundrande blött igen hahaha så vi fick tag på en barnblöja som jag fick ta sen strax efter de så började vi rulla.
men jag hade fortfarande inga värkar eller sammandragningar som jag kände av!
så vi skjutsade hem ett par som va med oss under kvällen, åkte o köpte läsk och godis, och sen åkte vi hem och tog på oss mjuka bekväma kläder och sen åkte vi upp till förlossningen!
Väl på plats så kollade dom först blodtryck och om jag hade feber men allt såg bra ut, sen fick vi ctg i ungefä en timma för ungen i magen va stressad och bråkig så vi fick flytta från britsen till fotölj och även flytta ”sändaren” på magen 3 gånger för det blev ingen bra kontakt eller bra kurva! men men tillslut nästan en timma senare så gjordes det en koll om det var vatten av gång vilket det som då inte va det utan det va tydligen bara en extrem mängd flytning i form av vatten🤷🏼‍♀️? Vilket är väldigt skumt med tanke på den stora mängden.. men men ett test gjordes för att se om de va fostervatten och det funkade imprincip som ett grav test, 2 streck positivt 1 streck negativt och det vart negativt..
Tråkigt för vi vart så peppade på att få ut vår bebis nu!
sen gick barnmorskan och pratade med en läkare och läkaren sa att vi skulle gå en promenad för att ”vagga” bebis till sömns för att sen göra en ny ctg för pulsen osv vart så himla hög på första ctg’n.. och då vart klockan liksom 01:05😱 Men men det va bara att ta på sig skorna och gå ut o gå😂
01:30 fick vi komma in och göra en ny ctg och den va väldigt mycket bättre dock va pulsen lägre än vad den brukar vara men dom tyckte att det såg så himla bra ut så vi fick åka hem 01:50 ungefär..
så ingen bebis än inte, gurra får behålla sin dag för sig själv!
Men men efter den starten på sin födelsedag så fick gurra en rejäl sovmorgon utav mig, jag väckte honom inte föräns kl 12 för då tyckte jag att nu får dagen starta! hade ju legat vaken sen 9-9:30 där någonstans😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🙄
sen startade födelsedagen med bara en massa gos innan vi klev upp ur sängen och hoppade in i en dusch, sen fixade vi fram lite lunch/mat!
VRÅLHUNGRIG VA MAN!!😂 men sen va det ytterliggare några timmar bara bestående utav mys framför tv’n och sen blev karln rastlös och fick välja vad han ville göra och han ville köpa nytt bil schampoo och sen åka till sina föräldrar (där vi ändå skulle fira honom) och tvätta bilen och lite sådant!
Sagt och gjort, vi åkte till svärföräldrarna och han tvätta o han waxade bilen och allt vad han gjorde! Sen blev det firande med presenter och jordgubbstårta och gubbagubbar o glass! Massa mys!!
sen blev klockan ”mycket” så vi bestämde för att åka hem o fortsätta mysa hemma med god sallad som Mamma Annika gjort och även svängde förbi coop och köpte chips och läsk!
Så nu ligger vi på sängen båda två och skall strax inta soffan för mat och tv mys!
Dagen idag verkar ha blivigt godkänd ändå av Gurra vilket känns skönt trotts att jag knappt orkat någonting! Men så länge han är glad och lycklig så orkar jag!!
Och idag är det ju också nytt vecko byte! Vi går alltså in i vecka 41 idag! Bf+1, så ja vi får väll se när bebis vill titta ut och göra oss till en mini familj!❤️
Har haft 1 värk under dagens gång, strax innan 17. men annars inga mer känningar på att bebis vill komma!
Hoppas ni mår bra och har haft en super mysig söndag!!
Kram❤️

Gillar

Kommentarer