Plakaten gick till överdrift


Plakatet på studentflaket med sexistiska budskapet chockar: ”Så vidrigt”

Lärare och polisen borde få rätt att granska plakaten innan de hängs ut.

Banderoller på studentflak rör upp känslor i sociala medier. Vad tycker du: bör skolorna granska budskapen innan studenterna får åka iväg på sina flak? Studenten drar ihop sig. Den stora dagen är snart här. Det förbereds med shopping, planering och annat för att få den ”perfekta” dagen.

Studenterna är i vanlig ordning jättetaggade på att få springa ut. Att kunna ”säga upp” sig från skolan efter så många år är en härlig känsla för många.

Det ska firas med studentflak där stora banderoller smyckar vagnarna, oftast med att det står någonting vitsigt, men den här klassen gick till överdrift, enligt många.

Det är inte första gången ett sexistiskt flak synts på studenten

På ett väldigt uppmärksammat flak från 2014 hade några skrivit: "Ikväll ligger era döttrar på rygg, för här kommer grabbarna från bygg! 2:an var värst, det tyckte hon också".

Gillar

Kommentarer

Eviz
Eviz,
Inte bara killar. Hade en frisörklass i min stad med enbart tjejer som tänkte de skulle va coola och gå emot killar. Men den var så satans osmaklig, våldtäkt är aldrig okej att skämta om oavsett ålder. Postar bilden i din delning på facebookgruppen.nouw.com/gamerdoll
#MeThree
#MeThree,
#Metoo-plakater stämmer dock i mångt och mycket. Det finns ett stort problem med #MeToo som triggar tjejer att anmäla allt och inget helt utan sans.www.vivalafreespins.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229