Gott nytt år på er där ute. Hoppas ni får ett bra år framöver och hoppas att ni haft ett bra år. Ett nytt år med nya möjligheter, år 2018 välkommen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är man hemma efter att man igår varit på Grönan. Men som dom säger, när man har roligt så går tiden fort, som igår. Det var också många där så man han inte åka så mycket. Lång kö också. Det tog nästan 30 minuter att stå i kö. Men det blev iallafall bra väder. Och roligt var det iallafall. :)

Likes

Comments

God jul på er. Kanske lite sent ute, det är ju inte jul idag men. I lördags, då var det julafton. Snart är det nytt år också. Tiden går fort ibland.

Likes

Comments

Igår var en bra dag. Vi åkte båt med eckerö linjen. Det vart en fin dag iallafall, soligt. Idag är det lite blandat väder, men det behövs regn känner jag nu för det är torrt.

Likes

Comments

Då har man varit ute till havs. Eller jag var ut och åkte båt, eckerö alltså. Fast nu är man påväg hem igen, trött är man också.

Likes

Comments

Nu är man hemma igen efter jobbet, och så var man ledig imorgon då på fredagen. Vad ska hittas på i helgen då.

Likes

Comments

Det är ny vecka och en ny dag. Det är måndag. Roligt va? :) Ikväll händer det väl inte så mycket. Det är ju wallander på tv ikväll. Ja, dom filmerna har man ju sett men dom kan vara bra, de flesta iallafall.

Likes

Comments

Alltså vilka grymma låtar Samir och viktor gör, som den här låten, saxofuckingfon.

Likes

Comments

Hehe, nu var det ett tag sen jag skrev. Hade säkert glömt bort att jag hade en blogg hehe. Men idag har jag iallafall varit i Gävle på stadsfesten, där vi lyssnade på Samir & Viktor. Alltså vad grymma dom är :).

Likes

Comments

Igår, den 13:e fyllde jag år. Ja faktiskt. Jag fyllde 21 år Men gjorde inte så mycket iallafall, fick några presenter och åt tårta. Gott med tårta 😊. Idag, den 14:e fyller också min mamma år. Blir tårta då med. Gott 😊. Jag ska väl gå och lägga mig snart. Skriver kanske lite imorgon.

Likes

Comments