Contains affiliate links


Passa på och handla 2 Clinique produkter och få en smink kit på köpet värde 698 kr. Billigaste just nu är Seven day scrub för 55 kr.

Se den här

Se erbjudandet här

Plus blir du medlem så får du 20 % rabatt. Då betalar du hela 88 kr för två Clinique produkter samt en hel smink kit värde 698 kr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är den sidan jag har beställt flertal jackor ifrån. Storlekarna är samma som i Sverige så jag kör på medium och det sitter som ett smäck. Använd er utav Google översätt för hitta fram på hemsidan och om ni ska beställa, den finns tyvärr inte än så länge på engelska eller svenska. Material och pris är mycket godkänt! :)

Sidan hittar ni här

Kläderna här nedan kostar från 48 kr till 90 kr.

Likes

Comments

Vi på YouGov vill förbättra belöningen till våra panelmedlemmar och vi har förstått efter utvärderingar med er att ni efterfrågar presentkort. Vi är därför riktigt glada över att kunna meddela att du från och med den 15 december kan lösa in dina poäng i presentkort.

Vi har inlett ett samarbete med som ger dig som panelmedlem möjlighet att välja mellan presentkort från fler än 100 olika butiker, webshops och upplevelser. Vad sägs om pizza från Onlinepizza.se, musik, film eller spel från Oneplay.com eller CDON.COM, skönhetsprodukter från The Body Shop, nya kläder from Nelly.com eller Zalando eller kanske ett biobesök eller ett SPA-besök? Det finns många möjligheter!

Vänligen observera att poängshoppen stänger den 15 december!

Alla poäng som du har sparat ihop till tar du självklart med dig och du kan lösa in dessa i presentkort. Om du sparar till en specifik vara/produkt i poängshoppen så ska du komma ihåg att lösa in dina poäng innan den 15 december. Efter detta datum stänger vi poängshoppen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sista dagen att shoppa billigare hos Stayhard. Få 200 kr i rabatt på dina köp för minst 400 kr med koden OKT200. Sista dagen idag! Fri frakt och fri retur! Och dessutom få 15 % rabatt när ni följer dem på instagram (en ruta kommer dyka upp när ni är inne på sidan). 

Likes

Comments

50 % rabatt får ni om ni beställer en testagram innan fredag. "interiorbex2017" är koden och används som presentkortskod på hemsidan när man registrerar sig. Passa på!!

Se hemsidan här

Likes

Comments

SMS:a MAM22 till 72130 och få en kupong som ger 22 kr rabatt vid köp av 2 produkter från MAM. Gäller hela sortimentet exklusive nappflaskor och dinappar.

Likes

Comments