Igår hade jag möjligheten att kunna träna på min arbetstid den känslan är magisk ! det blev på ett gym där jag inte varit innan. När man kommer till ett nytt gym känner man sig fasen helt borta det blir som i början när man var nybörjare. Dock motiverande på något konstigt sätt .Passet blev helkropp med mycket inriktigning på bröst samt biceps.
Ettt effektivt pass som varade i 45 min. På kvällen passade jag även på att ta en löprunda på 2.5 km. Det var ett grymt bra löparväder med duggregn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft en såndär magisk dag där allt bara gått med mig. Lunchade med en godvän på dagen och diskuterade eventuella planer vi har. På kvällen blev det ett effektivt tränongspass som varade i en timma på gymmet där axlar och mage kombinerades. Jag körde med min vän och vi båda kände hur mycket lättare det är när man är två som kör när man kör mage !

Dagens kost

Likes

Comments

Då jag har ett jobb där jag inte får ta några bilder blev det ingen bild. Uppdatering kom sent pga att jag jobbar dygn så jag har inte haft någon möjlighet att skriva. Däremot tog jag möjligheten innan läggdags att köra 30×3 armhävningar. Kroppen är lite sliten nu och  jag har insett kostens betydelse pizzan jag åt hjälpte inte min kropp.

Likes

Comments

Idag vaknade jag med en extrem träningsvärk i benen och känner mig som en pignvin när jag går. Dagen tillbringades hos en godvän med luftgevärs skytte.

Jag kände ingen motivation för att gå ner till gymmet i denna härliga sommardag så jag tänkte, äh dit går jag ikväll istället. Efter en god middag på kvällen med gott sällskap lockade inte gymmet ja ni vet hur det kan bli ! vad säger träningsguden om detta ? 30x3 set armhävningar här hemma gick superb !

Likes

Comments

Första passet avklarat ! blev ett mycket svettigt pass vilket betyder lycka ben och rygg stod på shemat ben övningarna gick över förväntan rygg däremot där har jag att jobba på ! Jag var faktiskt helt ensam på gymmet största delen utav passet fördelen då är att man verkligen kan ta i så man skriker utan att ta hänsyn till någon annan.
lite jobbigt blir det dock när man inser att man inte alls är själv längre och sjungt mellan vilan.

Likes

Comments

Då kör vi min plan är tajmad och klar i minsta detalj precis som sickan skulle sagt!

Målet med denna blogg är dels min egna motivation att träna varje dag i 365 dagar och äta rätt men även att kunna motivera er. Jag kommer att skriva ut vilka övningar jag kör och även en hel del om vilken kost jag äter. Resultatet visas här på min blogg efter 365 dagar efter blod svett och tårar.


Dag #1 Vaknade på jobbet efter en okej sömn. Jag tror ni känner igen er när man sover borta och dessutom i en mindre säng och man vänder o vrider sig sjutusen gånger innan man somnar. När man sedan vaknar upp undrar man om man inte är hemma ? jag åt musli med fil på jobbet och en kaffe nu är jag hemma och ska slänga i mig två kokta ägg. Första dagen kommer jag starta med ett rygg och benn pass på gymmet för att väcka min kropp rejält.  denna resa NU bild kommer !

Likes

Comments