Header

Från ett skolprojekt med surrealism som tema. Översta bilden är originalet och den andra är resultatet efter några timmar i Photoshop.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är som om jag är fast på ruta ett. I havet av känslor har jag försökt simma ut i det fria men ångesten drog mig tillbaka, nu står jag återigen och trampar vatten. Bortom horisonten, där det krävs många simtag att komma till, finns mina drömmar. Det känns omöjligt att komma dit, för ångesten kommer alltid cirkulera på ytan, gripa tag i mina lemmar och fånga mig i dess mörker. Hur ska jag göra mig av med den? Är jag stark nog för att dränka den eller har den redan dränkt mig?

Varje dag vaknar jag upp med osäkerhet och rädsla. Det var längesen jag njöt av morgonens varma solstrålar som träffade min kind. Strålen värmer ytan men inte det som finns inom, mitt sinne. Mitt sinne känns ibland som ett evigt mörker. Ett evigt mörker som har tagit över mitt liv.

Att veta vad som orsakade detta gör allting så mycket kämpigare. Det går sällan en dag utan att jag slänger en tanke på det. Sällan en dag utan tårfyllda ögon. Händelsen har vänt mitt liv upp och ner. Jag har förlorat relationer till vänner och försvagat relationer till andra på grund av att jag sällan kan lita på människor igen. Jag är så otroligt osäker, både i samhället och i mig själv. Hur kunde det egentligen gå såhär långt? Självklart önskar jag att händelsen aldrig hade inträffat men den har format mig till den jag är idag. Allting händer av en anledning, tror jag. Och även om ångesten finns kvar än idag är jag mycket starkare än vad jag var då.

I horisonten ser jag mina drömmar och förr eller senare ska jag komma åt dom, oavsett hur länge jag står och trampar vatten, hur mörkt det än må vara.

Likes

Comments

Har ju sämsta uppdateringen i världshistorien... Hur som helst, påsken är här! Känns inte som påsk i luften dock, grått och tråkigt väder. Men allt kompenseras av de fina färgerna såklart! 

GLAD PÅSK!

Likes

Comments

Ligger just nu och fixar spellista till nyårsfest imorgon. Även om jag förberett mig i snart 2 veckor med vilken outfit jag ska ha, hur jag ska sminka mig och med festplanering osv sjunker det ändå aldrig in; att det imorgon är ett nytt år. Om några timmar är det 2016. Helt sjukt när jag i skrivande stund tänker efter, att ännu ett år har gått. Som alla andra säger, säger jag också nu "vart tog 2015 vägen?" för det har ju gått så himla fort. Tiden har nästan flugit förbi och aldrig har jag riktigt fått grepp om den. Jag ligger nu i sängen och tänker på vad man egentligen har åstadkommit året 2015. Inte mycket skulle jag först säga, men vid närmare eftertanke är det så mycket som hänt. Idag ligger jag inte här och är vilsen i mig själv, som jag var för ett år sedan. 2015 har varit ett år då jag lärt känna mig själv, insett mina styrkor och svagheter. Enligt mig är det något så himla stort, att känna sig själv. För att du är dig själv närmast. om du inte känner dig vem gör då det?

Känslomässigt har det varit ett väldigt turbulent år för mig, men med ett bra resultat, att jag öppet kan prata om känslor som jag innan inte hade en aning om. Tack vare självkännedomen har jag lyckats stressa mindre, i skolan framförallt, vilket har gett bättre resultat, men också allmänt. Nu de sista tre månaderna ungefär har jag carpat diems (fånga mina dagar) För jag var alltid den som tänkte minst 2 veckor framåt. För tre månader sen frågade jag personal på skolan vilken dag vi tar studenten (även fast jag nyss börjat 2:an)

Det är alltid svårt att utvärdera sina år, jag gillar inte ens att tänka ett nytt år som någon "ny början" En ny början kan man liksom få när som helst. Därför har jag inga nyårslöften, de uppfylls nästan aldrig ändå. Det enda "löfte" jag har är att 2016 ska vara bästa året i mitt liv; så som man brukar säga. För det hoppas jag, att 2016 ska bli ett jäkla bra år!

Lite bilder från året som gått:

Likes

Comments