Vilken dag och vilken folkfest! Det bästa jag varit med om. Igår var det dags för Lidingöloppet. Ett riktigt kraftprov och med smärta i mitt vänsterknä redan efter 1.5 mil...

Men med peppande funktionärer och annan publik gick det vägen ändå. 03.57.42 sprang jag in på Grönsta gärde. Och vilken känsla, den absolut bästa känslan som jag varit med om! Rekommenderar alla till att prova på detta. Då det verkligen är ett minne för livet, inte bara själva loppet, utan allt runt om kring...

Nu väntar vila ett par dagar innan det är dags att plocka fram rullskidorna för att ladda om inför vinterns stora utmaning, VASALOPPET!

Längtar redan till en ny folkfest, och den 4-mars är det dags! 90km skidåkning i fäders spår.

#lidingöloppet30k

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit många ärenden, och om jag bara ska nämna några har jag hämtat ut nummerlapp, skaffat PS4 och NHL18 som släpptes idag. Även jobbat och gått i skolan.

Dagen började med att åka in till skolan till klockan 8.00 för att sedan börja jobbet vid 15.00. Efter jobbet åkte jag direkt till Media Markt och införskaffade mig ett PS4 och NHL18. Tog sedan mig vidare med buss för att hämta ut nummerlapp till morgondagens motionslopp inför Lidingöloppet nästa lördag.

Nu sitter jag och håller på att installera konsolen, och tänkte spela ett par matcher innan det är dags för att sova och ladda upp inför morgondagen!

Godnatt!

Likes

Comments

Under en månads tid har jag haft känningar i mitt vänstra knä. Har inte haft någon tanke på att kolla upp det. Men idag tog jag mig iallafall tiden till det.

Jag åkte till vårdcentralen och träffade en sjukgymnast. Han kunde då komma fram till att det var hopparknä.

Hopparknä är en vanlig typ av överansträngningsskada som oftast drabbar högaktiva idrottare.

Nu ikväll har jag iallafall kört ett MTB träningspass på två mil för att variera min träning fram till Lidingöloppet.

Det låter kanske tråkigt, men mitt mål är att bara ta mig runt den 23:e september, utan några supertider.

Resten av kvällen blir det till att bara vila och ta det lugnt.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Är det möjligt att genomföra fyra långlopp under ett år? Cykla 300 km, simma 3 km, springa 30 km och skida 90 km i fäders spår?

Mitt namn är Ted och jag är 18 år gammal med siktet inställt på en Svensk klassiker 2017/18!
På fritiden spelar jag innebandy, Ishockey och tränar längdskidor.

Jag har fått frågan av såväl vänner som släkt varför jag gjort en klassikeranmälan.

Det finns egentligen flera orsaker till det. Jag älskar att idrotta och röra på mig, utmana mig själv och se hur långt jag kan ta mig.

Ungdomar sitter allt mer inne, fastnar vid dator, tv-spel osv. Vi behöver alla röra på oss minst 60 minuter per dag. Idag är det endast 24% av alla ungdomar som gör det. Tillsammans kan vi se till att den siffran skrivs till 100%

Men min största drivkraft är ändå att göra en klassiker för Cancerfonden. Människor i sin egna omgivning som drabbats av den vidriga sjukdomen fick mig att vilja ta tag i detta och vill då göra en klassiker mot cancer!

Här på bloggen kommer jag att skriva om mina förberedelser, tankar kring varje lopp och en sammanfattning efteråt.


"Redan 16-september åker jag till Upplsala för ett kortare lopp som förberedelser inför Lidingöloppet"

#fuckcancer #ensvenskklassiker

Likes

Comments