Heeeeej!
Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött bra!

Jag är lite tidigt ute kanske för att det är en meters snö ute typ men jag passade på att köpa en vår jacka. Jag har haft en tidigare likadan fast i grön, som jag har kvar men jag var sugen på en ny i vit. Enkelt att klä sig till och jag älskar skinnjackor, tycker det är så snyggt på våren och sommaren!!
Jag beställde jackan får chiquelle.com, betalade 350kr för den nu för den var sänkt, annars kostar den 699kr så den är inte så dyr som man kan tro.
Jag tycker den är super skön och snygg, det är min favorit i alla fall!!

Andra faktan: Jag har en goden retriver, Twiggy heter hon. (Bild på henne längst ner)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

För att få igång det här så tänkte jag vara med i #nouw30daychallenge för att varje dag skriva saker som får er att lära känna mig, få mig att kunna utrycka mig själv. Så i varje inlägg i 30 dagar tänkte jag skriva en fakta om mig, vilket blir 30 stycken fakta om mig. Något jag jag gillar när jag läser andras inlägg är att dom har bilder med, så tänkte då även att ha bilder från minnen som jag har haft. Det är en utmaning om jag klarar av det och att faktiskt kunna utvecklas, jag är verkligen en tävlings människa så det här är en perfekt grej för mig att göra.

Så vi kan börja med första faktan: Jag ÄLSKAR kläder och kunna välja själv och para ihop käder fritt som jag tycker är snyggt och som jag trivs att ha på mig.

Då kan vi börja med en så bra tillbaka blick från i sommras när jag var i grekland!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

#nakdxmetapic

Hej allihoppppppppa!

Även fast det är -10 grader ute så vill jag se det från ljusa sidan och tänka på att det snart är vår, då man kan klä upp sig igen. Jag har valt ut lite plagg som jag vet att jag kommer bära i vår och i sommar, dom vill jag dela med mig av.

Vill även dela med mig av av en kod som ger er 20% på hela köpet, GRAB20

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu ska jag sätta mig ner och skriva om min tripp till Kreta, Grekland. Hade en helt fantastisk vecka med 35 grader varje dag men det kändes som att det var så mycket mer.
Vi va på ett hotell som heter hotel omega som ligger i platanias, Kreta. Det var hyr fint som helst och hotellet låg så bra till affärer och stranden! Vi badade både vid poolen och havet men vi hyrde bil fyra dagar så då åkte vi iväg till olika stränder.

Ett ställe heter Elafonisi Beach, det var klar blått vatten och super varmt säkert 27 grader i vattnet. Där var vi en hel dag å bara bada och sola, vi hade med oss picknick som vi åt. Super mysigt, ett ställe att verkligen rekommendera om ni ska till Kreta någon gång!!

Det andra stället vi var på så åkte vi en båt tur en heldag till bálos bae, som vi först då åkte till en strand där man kunde gå jätte långt innan det blev djupt. Där var vi i två timmar innan båten åkte vidare till en ö där det låg ett stort monument från piraternas tid. Så där gick vi upp för ett super högt berg för att komma till monumentet och sen så gick vi på stranden till ett vrak som låg inte så långt ut i vattnet och kollade! Vi badade och sen så var det hemresa till hotellet, det var en super bra dag!

Men känslorna när man står på stranden och tittar ut över det ljusblåa vattnet är bara frihet, jag kände mig fri och tvekar definitivt inte på att åka tillbaka!!!

Bilder från hotellet

Elafonisi

Bálos bae

Likes

Comments