Jag har gjort en blandning av en serie och dröm. Jag har använt mig av blyerts och akvarell. Jag har blivit bättre på att använda mig av akvarell och blanda olika färger. //Fredrik

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag skrivit om Leonardo Da Vinci. Jag har skrivit om hans liv och hans sätt att måla!

Likes

Comments

Idag är det 7/11 och jag har jobbat med temat Drömmar och tagit hjälp av serietidnings metoden. Jag blev nöjd med skissen och perspektivet. Molnet i sista bilden var för nära men jag löste det genom att minska molnets storlek så det fick effekten av att se större ut.

//Fredrik 9E


Likes

Comments

​Förra lektionen började jag med min skulptur av en tennis spelare, idag har jag förfinat den. Jag ska göra ett tennis racket och ett huvud. Det var jobbigt att formge benen men jag insåg att jag var tvungen att ta bort mycket lera. Nästa gång satsar jag på att bli klar med skulpturen och börja med miljön i kartongen. //Fredrik

Likes

Comments

​Idag har jag gjort klart mappen, jag blev speciellt nöjd med kontrollen och glödlampan. Jag valde att inte färglägga F:et för att man skulle se den tredimensionella effekten bättre.

Likes

Comments

​Hej, jag heter Fredrik och jag går i 9E på kapareskolan. Jag är i princip en nörd och spenderar mest av min tid framför en datorskärm.

Likes

Comments