Inlägget är i samarbete med Brath AB

Jag tycker att man idag märker vilka som satsar på sociala medier och verkligen tycker att det är kul och vilka som använder det som ett sätt att tjäna pengar på. Självklart ska man kunna tjäna pengar på sociala medier då det både ligger tid och kraft bakom! Men något som är sjukt viktigt är att värna om sitt varumärke på samma sätt som att värna om sitt rykte bland vänner och kollegor.

Många influencers slänger ut reklam i var och vartannat inlägg, ena dagen är det om kläder, andra dagen är om energidryck och nästa dag om tandblekning. Känner ni igen er? Det känns inte särskilt genuint och trovärdigt.

Saker som ger trovärdighet är:

Kvantitet

Släng inte ut reklam över allt och hela tiden, då är det inte längre en sociala medier-plattform du driver utan en ”Veckans klipp” tidning.

Kvalitet

Släng inte ihop ett inlägg bara för att du får betalt. Du får betalt för att skapa, och dela med dig utav dina åsikter och tankar för din publik.

Förväntningar och matchning

Din publik har förväntningar på dig och dina medier. Vill dem läsa om de senaste inredningstrenderna söker dem sig till det. De vill inte bli tipsade om den senaste matkassen, då skulle de söka sig till en vardagsblogg eller ett matinspo-konto på Instagram.

För att leva upp till förväntningarna din publik har så behöver du alltså matcha reklamen efter din nisch. Gör inte reklam för en bilverkstad om du bloggar om skönhet, du når inte rätt publik. Vad är din målgrupp?


Detta är mina synpunkter och tips när det gäller marknadsföring i sociala medier.

Läs gärna Magnus Bråths inlägg gällande just detta. Han har själv marknadsfört via influencer-marketing och berättar vad han letar efter hos olika plattformar. Han berättar även om SEO som var intressant att läsa då det är något jag inte har världens koll på!

Ni hittar Magnus inlägg HÄR

♡ Puss och kram ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp efter en hemsk mardröm... Det resulterade i en hemsk migrän då jag antagligen spände mig och gnisslade tänder i sömnen. Och därför blir detta ett eftersläpat inlägg, easy as that!

I förrgår var jag på Pinchos med mammi! Det var supermys och efterlängtat då vi har planerat att gå ut och äta i typ 3 månader men inte fått det att gå ihop.

Pinchos popcorn är veganska, wiho!

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Jag har haft världens mysigaste alla hjärtans dag och helg! På alla hjärtans dag så bjöd jag min älskling på spa med massage och relax. Det var välbehövligt för oss båda då vi behöver öva på att slappna av.

Kan även säga att jag numera är förlovad! Är så glad och jag verkligen ÄLSKAR min ring, när jag kollar på den ler jag och inte bara för att den är fin haha.

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Inlägget innehåller reklamlänkar

Alltså dessa böcker! Så bra coffe table books då det har en massa intressanta texter och en massa vackra illustrationer. Det är inget man behöver läsa från början till slut och man bli inspirerad! Hade Chanelboken sen innan men fick alla andra i 20-årspresent av min kära mammi!

Ni hittar allt ifrån Megan Hess HÄR

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Fantastiska människa

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Som rubriken lyder, är trött på att vara sjuk. Var sjuk så ofta förra året och nu starta året med världens halsont känns sådär.

Bjuder på lite soliga bilder från förra veckan!

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Legat hemma och varit sjuk idag... Förmodligen halsfluss eller liknande. Men under den korta tiden jag var vaken idag så kom jag över en sjukt rolig app, Hey VINAS! En tinder-liknande app för att träffa vänner, endast för tjejer. Man kan göra en massa quiz för att folk ska kunna veta hur du är som person och skriva ner lite om sig själv. Det enda jag kan klaga på att det är för få personer som har appen! Det känns lite som när Instagram kom och det knappt fanns folk att följa. Så in och testa appen nu så ses vi kanske där!

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Är helt slut just nu. Ligger nyduschad i sängen och har precis druckit te. Morgonen började med ett möte på jobbet som följdes av en fantastisk eftermiddag på Boda Borg. Det var så sjukt kul, har ont i magen och kinderna av allt skratt men har också blåmärken över hela benen! När vi kom in till stan igen efter en massa trafik så drog jag till min praktikplats och körde en timmas praktik. 

Imorgon ska jag praktisera och senare på kvällen kommer J hem till mig. 

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Gina har verkligen stepped up their game! Har aldrig handlat annat än underkläder från gina men nu känner jag att jag verkligen måste in och kika! Får bli på lunchen idag tror jag!

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Jag har ju varit en vecka på SkönhetsCompaniet men nu så är jag på Brudspecialisten! Det finns så sjukt fina klänningar där och jag ska förhoppningsvis lära mig mycket mer om sömnad. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och pluggat. Var så sjukt trött idag, tror det var för att det var så kallt och att jag spände mig.

Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng och sova 7 kvartar i timmen!


Jag får rysningar när jag ser en strikt bäddad säng. Tycker på riktigt att det är obehagligt. Sängen ska se fluffig och busig ut. Den kan fortfarande se krispig och ren ut. Men symmetri i bäddningen är uughh... Bara jag?

Nice

Onice

♡ Puss och kram ♡

Likes

Comments

Prenumerera via e-post