Varit tyst här nu ett tag. Vet inte riktigt vad jag haft för mig under tiden, men antar det är det vanliga. Har i varje fall blivit frisk, eller är fortfarande svälld i halsen så har försökt ta det lite lugnare än full fart men räknar mig ändå som någolunda frisk.

I lördags blev det äntligen en tur till Vasa, skönt att vara tillbaka där faktiskt även fast det bara var som hastigast. Nu är det ny vecka och är som vanligt ledig idag och imorgon för att sen jobba 3 dagar. Inget speciellt inplanerat denna vecka så får helt enkelt se vad som händer.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blir mycket solnedgångs- och himmelbilder men det är så tacksamt att fota och tycker det kan vara så simpelt men så fint. Skulle bara tanka bilen men passade på att krypa runt på parkeringsplatsen och fota en stund. Jobbade första av tre jobbdagar idag så snart är det helg igen, trevligt! Nu ska jag laga mat till imorgon och sen ligga på soffan och titta tv tills jag somnar.

Likes

Comments

Jag har fått ett sånt himla sug över att vara kreativ. Har en massa idéer som jag bara vill förverkliga. Det kan vara allt från att måla en tavla till att klippa och sy om tröjor för att bara få utlopp för det. Gäller att passa på när det känns så!

Ska snart ge mig ut på en pw, vågar inte riktigt springa när jag nyligen var sjuk och inte känner mig riktigt på topp ännu men ska ändå bli skönt att komma ut och röra på sig lite. Är ledig imorgon ännu före det blir jobb i 3 dagar, ska faktiskt bli skönt att jobba igen. 

Och när jag ändå är på gång så delar jag med mig av detta quote (ja I know) som jag ramlade över MEN känner mig verkligen träffad av detta såhär annars så känner det är ok haha:

If you really want your life to change for the good, stop doing what you have always been doing. Stop choosing that 'safe path', choose to do something differently (even if it's a tiny change).


Nu fan.


Likes

Comments

Ligger fortfarande hemma och är sjuk så började titta tillbaka på bilder från förra året och tänkte det skulle vara roligt att tänka tillbaka på vad jag faktiskt gjorde för ett år sen.

I september ifjol hade jag flyttat tillbaka till Vasa och skrivit på lägenhetskontrakt så mycket fix i lägenheten blev det. Skolan och studielivet hade även kickat igång och jag nötte sönder mina Adidas stan smith skor (dom var på sin sista melodi dock) och såhär i efterhand köpte jag kanske för mycket från iittala. Kollade solnedgångar och drack öl. Eftersom två av mina bästa vänner bodde nära mig så hade vi tacokväll minst en gång i veckan, ibland mera men vi tröttnade till slut. Färgade mitt hår brunt som jag ofta gör till hösten, men inge sånt i år! Allt det här känns så längesen men ändå inte, haha.

Gillar och saknar Vasa, måste verkligen åka dit snart.

Likes

Comments

Helgen är redan över. Fort som bara den har det gått, men är ännu ledig tills onsdag så på mig går det ingen nöd. Lite tråkigt dock att jag gått och blivit sjuk och ligger nerbäddad med hög feber och huvudvärk..

Anyhow så har helgen besått av lite kompishäng i fredags, bröllop på lördagen (inte ofta jag är bjuden på bröllop så det var riktigt kul och verkligen fint!) och söndagen med att sova, kolla serier och fira min lillebror. Fanns även mycket jag skulle ha gjort idag men hann bara med en kaffe med Jessica och Sarah före febern tog mig på riktigt så nu sover jag och slökollar film omvartannat.Likes

Comments