Week 25

Daily

veckans planer

Måndag - Startade dagen tidigt på jobbet och hade en vanlig måndag! Lunchade med min chef och hennes dotter på Ecosit. Tog även emot lite bud och förberedde lite nya bilder till kommande dagar.

Tisdag - Jobbar på som vanligt. Budat över lite plagg till ELLE och fortsätter med allt som har med rean samt nya säsongen att göra. Efter jobbet ska jag på en liten AW och annars kommer det bli en lugn tisdagskväll hemma med C.

Onsdag - En vanlig arbetsdag! Har inte mycket planerat men det kanske blir en middag på någon resturang med uteservering om vädret forfarande är lika bra som det är nu. Hoppas!

Torsdag - Under lunchen ska jag fota tillsammans med Lowa vilket ska bli spännande. Vi skulle egentligen fotat under förra veckan men det bokade vi om till denna dag istället.

Fredag - Midsommar och ledig dag! Jag ska fira hemma tillsammans med familjen och även med C. På kvällen får vi se om vi går över till några vänner eller hur det blir. Hur som helst blir det en lugn dag vilket känns väldigt skönt.

Helgen - Ta det lugnt och börja träna! Det är dags att börja komma igång igen sakta men säkert. Det kanske även blir någon visning under söndagen med C men vi får se hur det blir då helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,
Så fin bild!nouw.com/sofiahaag
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Love the picture! Really nice shot <3
nouw.com/kerintobanelli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229