Wednesday snapshots

Daily

Frukost innan jobbet på Diplomat's Butiken imorse. Mitt absoluta favoritställe som jag alltid stannar till vid på morgonen. Ibland köper jag med mig en kaffe och croissant men om jag har tid så sätter jag mig gärna ner och tar det lugnt på morgonen.

Dagens look! Äntligen kan man klä på sig! Jag tycker det är jätteskönt att det börjar bli svalare ute. Min höstgarderob bara väntar på att bli använd. Idag blev det en blazer från Zara, topp från Gina Tricot, läderbyxor från H&M och skor från Flattered.

Sprang förbi Toteme (idag igen) och kikade in lite höstnyheter. Jag har fastnat för ett par jeans och en jacka som hänger i butiken just nu.. Så mycket fina plagg på hösten att det bara kliar i fingrarna.

Mötte upp Angelica och tog en kaffe med henne innan vi skulle till ett event som hon bjöd med mig på. Så mysigt att äntligen ses igen då det var ett tag sen sist!

Vi promenerade bort till eventet.. Denna husfasad är verkligen allt. Så fint!

Efter kaffet gick vi på middag tillsammans med Holdit som har lanserat nya mobilskal. Det blev en riktigt trevlig middag med supergod mat och härliga tjejer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229