Veckans schema

Daily

VECKA 48 - MINA PLANER

• • •

Måndag - Semestern har börjat för min del! Jag har två veckor ledigt vilket är superskönt. Idag började jag dagen med att hämta paket, tvätta och fixa hemma. Därefter åkte jag in till stan och mötte upp Emelie för en sen lunch på Broms. Så mysigt och alltid kul med en liten catch up. När jag kom hem hade jag fått en till avi, så hämtade ännu ett paket.

Tisdag - Jag ska åka in till stan för att luncha med min storasyster samt fota ett samarbete som hon får hjälpa mig med. Skönt med syskon, haha! Efter det kanske jag åker och tränar om jag känner för det. Får se hur tankarna går under morgondagen.

Onsdag - På morgonen ska jag iväg på ett mysigt frukostevent tillsammans med Hum's och därefter ska jag på glöggmys hos Polhem PR. Däremellan får jag se om jag kanske springer på stan lite.. Försöker bli klar med julklapparna i tid så att jag slipper stressa.

Torsdag - Dagen kommer att börja med lyx då jag äntligen ska fixa mina ögonbryn på skönhetsavdelningen på NK. Det ska bli riktigt spännande att se hur resultatet blir! Jag har aldrig tidigare fixat mina ögonbryn faktiskt utan endast gjort hemma.

Fredag - Än så länge har jag inga planer för fredagen så jag får se vad som dyker upp under veckans gång.

Lördag - Jag och C ska iväg på en släktmiddag på kvällen, fram tills dess kommer vi nog att ha hunnit med en sovmorgon och kanske en lördagsbrunch. Vi har inte planerat mer än så ännu vilket känns skönt! Jag vill helst inte ha för mycket inplanerat under helgerna..

Söndag - Jag ska fota tillsammans med Anna, äntligen dags för lite fina outfitbilder! Annars kommer det nog bli en lugn och skön söndagskväll hemma.

Gillar

Kommentarer

The_Aws
The_Aws,
Gud!!!! Va snygg😍sjukt fin outfit
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
hannahdavies
hannahdavies,
ÄÄÄLSKAR jackan!!
nouw.com/hannahdavies
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
annakarlssons
annakarlssons,
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
verozitas
verozitas,
OMG, for en fet snygg jakke. Hvor er den fra? <3
nouw.com/verozitas