Veckans planer

Daily

vecka 38

Måndag - En ganska lugn start på veckan! Jag gick förbi Edblad’s butik under lunchen och fick en presentation av den nya höstkollektionen. Min kollega och vän Tess kom förbi kontoret med hennes son och efter jobbet hämtade jag ut ett paket med min nya blazer som ni snart får se!

Tisdag - Jobb som vanligt. Ska även fota med Tess på lunchen och efter jobbet ska jag ta en fika tillsammans med min syster på It's Pleat. Vi ska testa deras kanelbulle-kollektion, hur spännande?

Onsdag - Möte under förmiddagen med Alexandra Bring på kontoret där jag ska visa henne lite höstnyheter från Busnel. När arbetsdagen är slut ska jag gå till Styleport och fixa till håret inför hösten! Känns så bra att fräscha upp håret efter sommaren.

Torsdag - En fullspäckad dag! På morgonen ska jag till Sparrow Hotel för en frukost med Marville och Martina. Direkt efter är det jobb på kontoret som gäller. Efter jobbet ska jag förbi Patriksson innan det är dags för middag med Jennifer och Filippa! Så roliga möten, kommer bli en bra dag och kväll.

Fredag - Jobb på kontoret. Efter jobbet ska jag fota en stund med Lowa, och nu håller jag på att planera en middag med vänner efter det. Mysigt avslut på veckan!

Helgen - Inga planer! Förmodligen bruncha med C och hänga med familjen.

xx

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
omggg, kanelbulle-kollektion? Måste dit!! <3nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229