Veckans planer

Daily

Hej måndag och ny vecka! Helgerna går verkligen alldeles för fort. Jag träffade vänner direkt efter jobbet i fredags, under lördagen fotade jag en outfit samt spelade in ett samarbete. Söndagen var väldigt lugn, gjorde inte alls mycket! Ganska skönt då jag har en del planerat denna vecka..

____________

Måndag - Började veckan med ett trevligt lunchmöte hos Molino PR. Kikade på lite nyheter från bland annat MQ och Notes du Nord. Efter jobbet åkte jag hem till Amanda och hade en liten catch up med henne!

Tisdag - Under lunchen ska jag träffa Tess, och efter ska jag och mina kollegor ha en liten AW på hennes båt. Tror att det kommer bli en urmysig kväll! Annars kommer jag inte hinna mer än så.

Onsdag - En vanlig jobbdag där jag inte har något speciellt planerat. Efter jobbet ska jag i alla fall förbereda looks som jag behöver fota av.. Kanske be någon hjälpa mig fota lite.

Torsdag - Efter jobbet ska jag iväg på ett event tillsammans med Glossybox, och därefter på ett med Maybelline. Jag ska gå med Jennifer så det kommer bli kul att ses igen! Det var ett tag sedan sist.

Fredag - Under dagen har jag bland annat ett möte på kontoret. Efter ska jag ska skicka in ett utkast inför ett samarbete och även äta middag med Alexandra. Ett bra avslut på arbetsveckan!

Lördag & Söndag - Hänga med C och ta vara på helgen. <3

Gillar

Kommentarer

VeraLarsen
VeraLarsen,
Åhh så bra inlägg!!<3nouw.com/veralarsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229