Veckans planer

Daily

Week 24

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin helg? Själv har jag gjort massor med roliga saker.. Jag har bland annat varit på en picknick som Milana bjöd in till, gick förbi Smaka på Stockholm, firat Pauline som tog examen med en middag + utgång och träffat nya härliga människor! Nu är det verkligen mycket som händer och det är verkligen så roligt. Här kommer i alla fall denna veckans schema..

• • • •

Måndag - Jobbade på som vanligt på kontoret. Efter jobbet hämtade jag paket och betade av lite mail som väntade.. Kvällen var väldigt lugn hemma, så skönt.

Tisdag - Idag startade jag dagen med ett frukostevent på NK med Sophie by Sophie, därefter mötte jag upp Angelica och gick iväg till ett lunchevent med Patriksson och Lumene. Efter jobbet gick jag på en fest tillsammans med Spalt och Bohoo! En fullspäckad tisdag med andra ord..

Onsdag - Jobb i vanlig ordning, förbereda inför sommarens rea som börjar på torsdag. Efter jobbet ska jag träffa min mamma och äta middag med henne och mina syskon.

Torsdag - Jobb på kontoret och lunch tillsammans med Patriksson och Afound. Kanske träffa Tess också!

Fredag - Frukost med Thomas Sabo. Därefter iväg till kontoret för att jobba. Ska även fota tillsammans med en ny fotograf, Lowa! Det ska bli så spännande att se resultatet.. Efter jobbet ska jag träffa min storasyster och ta en fika tillsammans med henne. Kommer bli en härlig kväll.

Helgen - Bruncha med Stina som äntligen är hemma från USA! Annars ska jag varva ner efter en fullspäckad vecka, äta middag med C och bara ha en lugn söndag. Tänkte prova lite nya ansiktsprodukter också som jag inte hunnit.

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
MENasså waaaw!! Vad snygg du är!!<33nouw.com/sarafogelström
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229