Vecka 40 - Mina planer

Daily

Inlägget innehåller reklamlänkar
Foto - Lowa Widenius

Jacka HÄR // Klocka HÄR // Smycken HÄR

Måndag
- En lugn start på den här veckan! Jag var på kontoret som vanligt och efter jobbet hade jag inget planerat. Just nu ska håller jag på att uppdatera min Instagram lite och efter det kommer jag nog lägga mig tidigt.

Tisdag - Startar dagen tidigt innan jobbet på NK där jag ska på en lanseringsfrukost. Under lunchen ska jag träffa Mathilda! Direkt efter jobbet tänkte jag fota lite looks med min syster samt ta en fika med henne.

Onsdag
- Efter jobbet måste jag hitta något att ha på mig under lördagen då det är ett tema på festen.. Får se om jag kan springa förbi Nelly's kontor och kika om de kan ha något fint.

Torsdag
- Jobb som vanligt. Kvällen är ganska oplanerad så kanske blir en fika med en vän eller så kommer jag och C laga middag tillsammans hemma.

Fredag
- Under lunchen ska jag träffa Josefine som jag träffade på ett event under förra veckan. Får se var vi hamnar då lunchutbudet inte är den bästa nära våra kontor..

Helgen - Filma och lägga upp ett samarbeten morgonen. På kvällen ska jag fira Emma och Jossan som firar 24/25 år! Kommer bli en sen och rolig kväll...

xx

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en härlig vecka 😊 nouw.com/marreekholm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229