Vecka 22 - Mina planer!

Daily

En outfit från Zara och väskan är köpt i ​Palma // En ny härlig vecka är här! Så skönt med måndag. Förra veckan var väldigt stressig med GDPR så det känns skönt att gå vidare på jobbet nu. Helgen var även mysig då jag hängde med Gisela och söndagen spenderades med C. Den här veckan var jag bjuden på massor med event, men eftersom att jag jobbar var det mycket som jag var tvungen att tacka nej till många. Men det är i alla fall några andra roliga event som jag ska gå på..

• • • •

Måndag - Jobbade mellan 9-17. Nu är jag hemma och fortsätter att rensa min garderob hemma då jag vill ha en bloppis. Jag har verkligen alldeles för mycket plagg som inte används någonsin, som jag därför tänkte bli av med. Funderar på om jag ska ha den på Instagram eller om jag gör en vanlig på bloggen..

Tisdag - Jobb 9-17, och på lunchen ska jag och Terese iväg till Google för att gå på en föreläsning om SEO. Måste även planera lite looks inför kommande plåtning med Amanda, och även inför onsdagen då det är event som jag ska gå på.

Onsdag - Jobb 9-17. När jag slutat ska jag gå till Polhems kontor som håller i en AW tillsammans med Dry Lake. Därefter ska jag iväg på ett event som Andrea har tillsammans med NAKD! Som ni kanske vet har hon släppt några kollektioner tillsammans med just NAKD och nu lanseras hennes senaste! Jag tror att kvällen kommer bli så rolig

Torsdag - Jobb 9-17. Direkt efter jobbet ska jag iväg på ett event som Huawei har. Jag har verkligen inga förväntningar på detta event så det kommer bli spännande att se hur kvällen blir. Platsen de valt att ha eventet på är i alla fall superfint..

Fredag - Jobb 9-17. Kvällen är fortfarande oplanerad så får se hur det blir då helt enkelt

Lördag & söndag - Jag och en av mina systrar ska se Veronica Maggio under lördagen! Det ser jag verkligen fram emot.. Annars kanske jag klämmer in en plåtning under helgen, och så vill jag såklart bruncha och sola. Tar helgen lite som det kommer, alltid lika skönt!

• • • •

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Så fint antrekk😍👌nouw.com/camillacecilia
LindaLinnros
LindaLinnros,
så snyggt på dig! Men vad passar du inte i 😊nouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229