Vecka 10

Daily

hej måndag och ny vecka

Hoppas att ni haft en härlig helg? I lördags tog jag en promenad med Amanda + bebis och därefter fikade jag med familjen på Lyran. På kvällen hade jag världens roligaste kväll tillsammans med mina vänner. Jag, Nathalie, Emelie och Caroline åt på Pinchos och sjöng därefter karaoke på Tele2 tillsammans med Amanda, Johanna och Petra. Man kan säga att vi alla gick loss med falsksång, haha! Annars har jag gått och blivit sjuk igen. Dagens mål är att kurera mig så att jag kan gå till jobbet imorgon.

• • • •

Måndag: Sjuk så jag jobbar hemifrån idag. Hade egentligen ett lunchmöte inbokat med en PR-byrå som jag inte varit hos tidigare men det fick jag dessvärre ställa in. Inte mycket händer idag mer än att försöka bli frisk då jag har roliga saker inplanerade denna vecka!

Tisdag: Om jag mår bättre imorgon ska jag till jobbet, annars kommer jag att jobba hemifrån. Jag ska även hämta paket som ligger och väntar på posten.

Onsdag: Jobba och börja förbereda inför pressdagen som närmar sig.. Annars ska jag skicka in ett utkast för ett samarbete och försöka förbereda lite inlägg på bloggen med klädinspo!

Torsdag: Jobb som vanligt, men jag kommer att gå lite tidigare från jobbet då jag ska på en gala med Gina Tricot! Innan galan ska vi träffas på deras showroom för en fördrink innan vi åker dit. Jag ska gå tillsammans med Jennifer @Systrarnaq så det kommer att bli roligt!

Fredag: Jobb och kanske ta en AW om det inte planeras hemmamys. Får se lite under veckans gång!

Helgen: Brunch med ett tjejgäng för att fira Romina som fyller år! Annars är helgen ganska oplanerad. Under söndagen kommer jag ta dagen som det kommer och bara ta det lugn. Känns skönt!

Gillar

Kommentarer

mieevnice
mieevnice,
Åh nej, inte kul att vara sjuk! Krya på dig!
nouw.com/mieevnice
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Tack så mycket!
nouw.com/fredrikapersson
juliamalmgren
juliamalmgren,