Summertime

Daily

Välkommen helg! Hoppas att ni haft en fin vecka?

Sommaren har verkligen kommit igång nu och jag har verkligen haft saker för mig varje dag. Älskar verkligen dessa sommardagar.. Efter jobbet har jag sett min favorit Veronica Maggio på Gröna Lund två gånger, träffat mina underbara vänner, ätit supergoda middagar och tagit det lugnt ute i solen. Nu väntar en rolig helg där vi ska fira Pauline som äntligen tagit examen!

Första dagen gick jag på Gröna Lund för att se Maggio med mina två systrar och under onsdagen gick jag med mina fina vänner! Det var jag, Olivia, Nathalie, Emelie, Pauline, Sofia och Amanda. Vi ska även ses imorgon, det är aldrig en lugn stund med dessa tjejer!

En riktigt mysig middag på Vau De Ville blev det igår på nationaldagen tillsammans med Fanny, Milana och Luana. Vi beställde in massor med sushi, toast skagen, bubbel, efterrätter och mycket mer. Ni kan gissa om jag var mätt efter kvällen.. Jag sov väldigt gott kan jag lova, haha!

Idag passade jag och min kollega på att äta en lyxlunch ute i solen, det händer inte ofta. I vanliga fall blir det en tråkig lunch från mataffären, ska bli bättre att gå ut på lunchen. Speciellt nu när det är så fint väder! Man får helt klart mer energi av att komma ut en stund under lunchen.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vilken härlig blogg du har 🥰🌸🧡 kramnouw.com/emmaakarlegrund
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så härliga bilder, får sommar vibes 😃 kram <3nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229