Senaste dagarna..

Daily

senaste dagarna
genom telefonen..

Efter jobbet i torsdags mötte jag upp Jennifer för att gå på ett rooftop event på Clarion här i Stockholm! Väl på plats träffade vi på Fanny och Emelie vilket blev supertrevligt. Vi satt där i någon timme och pratade om allt möjligt innan vi började röra oss hemåt. Både jag och Jennifer var så trötta efter dagen att vi nästan somnade på bussen, haha!

Kvällens look bestod utav en jeansjacka från Loavies, topp från Gina Tricot och jeans från BikBok. Det var ganska kallt när vi åkte hem på kvällen så riktigt 100% sommar är det kanske inte ännu.. Jag bara längtar verkligen tills man kan vara ute hela kvällen utan att frysa! Sommarvärmen får gärna skynda på lite.

I fredags unnande jag mig en islatte på vägen till jobbet och nöjd av att solen sken på Strandvägen. Under dagen hade jag två möten på kontoret och därefter fortsatte jag med mina små projekt innan det var dags att gå på helg! Jag mötte direkt upp min syster och tog en liten promenad med henne innan vi åkte hem till mig.

Under lördagen hade jag, Romina och Elin bokat bord på Pane Vino. Vi alla tog tryffelpastan som var riktigt god! Jag har tidigare ätit där och varit nöjd med allting, så jag kan verkligen rekommendera er detta ställe! Det var i alla fall riktigt mysigt att träffa dessa underbara tjejer igen. Tiden går så fort och alla har saker för sig, men så kul att vi hann ses!

Igår hade jag och C en riktigt slapp dag då det var tråkigt väder. Det slutade med att vi bokade bord på Enskede Matbod. Så mysigt avslut på helgen verkligen! Jag älskar att unna mig god mat, speciellt på söndagar. Det är extra mysigt av någon anledning. x

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229