Recension av One Cheat

Health

"One Cheat kan användas för att minska negativa effekter av dessa korta perioder och måltider:"

- Blockerar upptaget av fett från måltiden genom att binda upp en del tidigt i matsmältningen och göra otillgänglig som energikälla för kroppen. Detta uppnås genom att Kitosan kan binda fett flera gånger sin egna vikt, helt utan att oroa din matsmältning i övrigt.

- Ger en förbättrad blodsockerkontroll under måltid med en ökad insulinhänslighet. Vilket i sin tur ger lägre insulinnivåer och högre fettförbränning, ökad insulinkänslighet fås från R-ALA och pf-cinnulin® vilka båda är erkända och beprövade i studier för sin effekt på viktminskning, blodsockerkontroll och insulinkänslighet. pf-cinnulin® är ett kanelextrakt som blivit patenterat p.g.a. sina effekter på viktnedgång och positiva effekter på blodsockerkontroll.

Jag kan rekommendera One Cheat från Fitnessguru till er som vill ha en högre fettförbränning under en kortare period, och även till er som fuskar med godis och sådant ibland men som inte vill förlora något på att man gör det. Många som går på diet orkar inte alltid vara perfekt och äta helt rätt, hela tiden. Då är One Cheat perfekta att använda! För mig är dessa bra eftersom att jag kan fuska en hel del ibland hehe.. Speciellt nu när det är mörkt och kallt ute.

Anvädning: Tag 2kapslarmedvatten15-30minuterinnan din kaloririka måltidupptilltregånger per dag. För en stor måltidtatvå extrakapslardirektefter måltiden.

-

One Cheat finns att köpa här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229