Q/A

Questions

TRÄNING / HÄLSA

1.Vilken modell av alla nike skor tycker du är snyggast? 2. Har du testat FEMIMALS kosttillskotts produkter och vad tycker du om dom? 3. Vilket tycker du personligen är bästa proteinet? :)

Svar: Oj svårt att säga, finns så många. Jag gillar dock Nike Air Force väldigt mycket och även Free Run. Jag har inte testat Feminals produkter och jag tycker att det känns lite onödigt att lägga pengar på "tjej-kosttillskott". Det är dyrare och jag föredrar mina kosttillskott som jag har. Det bästa proteinet är helt klar Core Whey från Svenskt Kosttillskott!

Dom nyttigaste/godaste barsen? Vad använder du för app på den dör bilder du har ovan så man kan ha två bilder "bredvid varandra" fast dom ändå suddas ihop, Om de är Blender du har så undrar jag hur gör du så bilderna kommer bredvid varandra och inte på varandra för då jag försöker så kommer bilderna bara på varandra och inte bredvid varandra. Sjukt tacksam för svar! Kram :)

Svar: De nyttigaste baren vet jag faktiskt inte men jag äter bars från Svenskt Kosttillskott med smaken lakrits/choklad! Finns i flera olika smaker och kan verkligen rekommendera dem. Jag använder Pixlr när bilderna suddas ihop!

Kan du tipsa om bra övningar för både plattare mage och ett lyft på rumpan? Helst övningar som man kan göra hemma

Svar: Absolut kan jag tipsa om några bra övningar! Jag kan lägga upp flera övningar i ett helt inlägg som kommer upp i veckan, missa inte!

Vad hittar du alla deras sport modeller? För dom du har hittar jag inte på deras hemsida "freddystore.se" .. :(

Svar: Finns att köpa på Svenskt Kosttillskott och Fitness Lifestyle bland annat!

SHOPPING / ÖVRIGT

hur ska du matcha din orangea Michael Kors väska?

Svar: Jag kommer bland annat matcha den till en vit kappa med skjorta under, ett par vanliga blåa jeans och ett par snygga stövletter. Jag kan ordna ett inlägg där det är lite olika outfits så får ni se vad jag tycker passar till den färgstarka väskan!

Kan du tipsa om snygga studentklänningar i ett inlägg?

Svar: Ja absolut. Hade tänkt att göra det nu så småningom med tanke på att det inte är så långt kvar nu till studenten..

Snyyyggt, funderar på att beställa men hur tycker du den är i storleken? Och skulle gääääärna vilja se bilder när DNE är på åååå snälla snälla snälla du Fredrika Pussss skulle uppskattas Så enormt

Svar: Jag tycker att den är ganska normal i storleken faktiskt! Absolut bilder kommer :)

Vad heter appen där du kan ha den där ramen runt om bilden? Fin blogg!

Svar: Det är ingen app utan jag använder Nouw's redigeringsverktyg! Tack så mycket :)

var kommer din poncho ifrån?

Svar: Den har jag köpt på Monroeworld!

Gillar