Kosttillskott jag använder och varför

Health

Core BCAA Powder - Jag använder alltid aminosyror när jag tränar på grund av att jag tycker att det ger lite extra hjälp och snabbare resultat, eftersom att det hjälper till att bygga upp musklerna. Genom att använda Core BCAA Powder så bibehåller du den muskelmassa som du redan har, och samtidigt stimulerar uppbyggnaden av ny. Detta på grund av att den innehåller grenande aminosyror. Den påskyndar även återhämtningen direkt efter träning vilket är bra då muskelmassan inte bryts ner. Alla smakerna jag provat är goda så du bör inte bli besviken!

Raw Rampage - Den bästa PWO:n som jag någonsin haft. Smakerna är supergoda och man får sköna stickningar i kroppen. Jag kan starkt rekommendera denna pre-workout för dig som vill hal pump och bra prestation på gymmet. Du får även fokus och träningsskärpa under ditt pass. Man dricker det 30-60 minuter innan träning! Jag brukar dricka min pwo när jag känner mig lite trött eller när känner att jag vill köra ett ganska hårt pass.

Raw Pumped (Kapslar) - Om du vill ha bra pump kan jag rekommendera Raw Pumped mycket! Du får bra muskelpump och du känner dig extra stark. Man får rejält tryck och du kommer inte att bli besviken. Kapslarna är starka så ta dessa om du vet att du ska köra ett hårt pass och vill ha pump. Raw Pumped är dessutom stimfri vilket jag tycker är bra. Du kan även kombinera dessa kapslar med Raw Rampage för bästa effekt. Jag älskar att ta dessa när jag tränar armar.

Core protein - Det är alltid bra att få i sig lite extra protein innan/efter träningen för att bygga upp musklerna. Det är 100% whey vassleprotein som upprätthåller och utvecklar uppbyggnaden av ny muskelmassa. Proteinet hjälper till att bygga muskelmassa snabbare, funkar bra under diet då det bibehåller din muskelmassa och den är supergod. Jag har proteinet i choklad- och hallonsmak som jag gillar! Jag brukar dricka proteinet med chokladsmak och det med hallonsmak brukar jag använda i smoothies och liknande.

Burn x5 (Kapslar) - Mitt bästa tips för att förbränna fett, speciellt på magen är att köra kondition flera gånger i veckan samt att du tar några kapslar av Burn som hjälper till att förbränna fettet! Jag använder denna ibland när jag vill få synligare muskler, alltså när jag deffar och äter bra. Jag kan verkligen rekommendera er att prova på denna för man både känner och ser resultat. Det som Burn även gör är att den är aptitdämpande och ger högre prestation om du tar den med koffein i. Jag har den utan koffein!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Man kanske skulle ta och prova det där PWO'et 😉
nouw.com/belliblonkan
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Lisa
,
Kan man anvönda detta pwo innan löpningen eller är det bara avsett för styrketräning ? Mvh