Kicks Calling Göteborg

Daily

Hej på er! I torsdags åkte jag på en bloggresa till Göteborg tillsammans med SpoilConcept och Kicks. Vi möttes alla upp på centralen i Stockholm och tog tåget med MTR Express, vilket var väldigt skönt då det var väldigt fräscht och lättsamt. Resan dit gick väldigt snabbt och väl på plats fick vi varsitt hotellrum på Hotell Pigalle. Jag är enormt imponerad av detta hotell. Så himla fint och lyxig känsla. Inne på hotellrummet låg ännu en en stor goodiebag fylld med grymma produkter.

Innan vi gick till butiken drack vi bubbel och åt snittar i ett av hotellrummen som var så himla fint. Snittarna var supergoda och gick inte att sluta äta. Detta är verkligen vad jag kallar torsdagslyx.. Hade gärna gjort detta varje vecka! Vi gick därefter till öppningen av Kicks Flagship Store, och det var riktigt fint! Väldigt öppet och lyxigt koncept. Jag och Gisela blev bland annat intervjuade av Kicks, vi tog bilder i ett fotobås, blev sminkade och så kikade vi alla såklart runt i butiken.

Direkt efter tog vi en taxi till Resturang Toso där det blev en helkväll med god mat, nya bekantskaper och en del glas vin. Det var en annorlunda resturang då den var något gömd, och så var det nedsläckt vilket gjorde att det var en mysig stämning. Riktigt trevlig kväll var det i alla fall med en massor av prat och skratt som jag sent kommer glömma. Detta dygn i Göteborg var verkligen över förväntan och jag är nöjd med mitt första besök!

Gillar

Kommentarer

Norrskenet
Norrskenet,
Tack själv för ett mycket trevligt dygn 😊nouw.com/norrskenet
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Eller hur, så kul ju! =)nouw.com/fredrikapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229