Helgen i bilder

Daily

En mysig helg
med vänner

Efter jobbet i fredags mötte jag upp Jennifer (@Systrarnaq), Matilda och Magrina på Milles här i Stockholm. Ett av de mysigare ställena faktiskt! Det blev några glas bubbel och vin samt en god middag. Jag valde en omelett som jag alltid väljer när jag är på Milles, det är nämligen Terese som introducerade mig för den och efter det var jag fast. Hur som helst så satt vi där ett par timmar och pratade om allt möjligt verkligen! Vi hade mycket att ta igen.. Så mysigt verkligen.

Jag, Jennifer och Matilda gick vidare och hamnade på Bank Hotel Sophie's som jag inte hade varit på tidigare. Det var en härlig atmosfär och bra musik.. Vi var där en stund innan vi fortsatte vidare till Sturehof. En riktigt rolig kväll med underbara tjejer! För min del slutade kvällen där efter ett glas vin och jag började åka hemåt då jag kände mig redo för en lugn helg. Efter en lång vecka med mycket jobb var det väldigt skönt att inte bli för sen.

Under lördagen igår gjorde jag absolut ingenting. Var lite trött från kvällen och veckan så jag var bara med C hela dagen. Vi köpte med oss pizza hem, kikade på filmer och hade det allmänt mysigt. När jag vakande idag mötte jag upp Amanda med sin lilla Charlie och även Tjejen som vi tog en promenad i solen med. Han sov under hela promenaden och vi pratade om allt möjligt som hänt sen sist vi sågs. Så underbart med dessa höstpromenader!

Jag passade på att köpa en kaffe på ett mysigt fik i vårt område och därefter fortsatte vi att strosa runt i solen. En supermysig söndag helg enkelt med min bästavän. Efter promenaden var vi hemma hos henne ett tag innan jag började gå hemåt. Nu har jag lagat mat, tvättat och svarat på lite mail som jag inte hunnit med under veckan. C kommer strax hem och då ska vi kolla på en ny serie som jag hört ska vara bra som heter Vår tid är nu, något ni känner igen..? Hoppas att ni haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229