Från Skåne till Spanien..

Traveling

hola españa!

Igår kväll satte jag och Christian på ett hotell till Spanien, och självklart hade jag Elle med mig som jag bläddrade i under resan. Vi kom fram inatt så det första vi gjorde var att lägga oss vilket ändå var väldigt skönt. Imorse gick vi upp för en hotellfrukost innan vi åkte till stranden för lite sol och bad. Jag som var kritvit när jag kom hit har faktiskt hunnit få lite färg under den första dagen. Känns så skönt att äntligen få ha semester, värme och sol!

Vi provade att vara på stranden Pelicano Beach som var ganska liten men helt klart godkänd. Imorgon tänkte vi kolla om vi ska ta oss till en annan strand för att prova på lite olika nu när vi är här, som kanske till och med är bättre. Det blev även en snabb lunch på stranden och några timmars solning till innan vi åkte tillbaka till hotellet för skönt poolhäng. Efter några timmar på stranden känner man sig alltid lite seg..

Vid poolen blev det lite läsning och bad innan vi gick upp till rummet. Självklart smörjer jag in mig, det är så viktigt och jag använder spf 50 nu när jag är så blek i början. Funkar alldeles utmärkt! Har fått färg utan att bränna mig vilket är perfekt. Just nu sover faktiskt Christian och jag passar på att blogga innan vi ska ut och äta middag lite senare ikväll. Hoppas att vi hittar något mysigt ställe här i Palma. x

Gillar

Kommentarer

CaisaJ
CaisaJ,
Älskar Spanien, är själv där nu. Ha en bra resa!!nouw.com/caisaj
cococompany
cococompany,
Så härligt!!nouw.com/cococompany
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229