Förra veckan..

Daily

Lately from my phone..

Hej juni! Veckorna bara går och går.. Förra veckan startade jag måndagen med ett frukostevent tillsammans med Eldstickan och Gabrielle by P. Jag passade på att inviga min kostym från Gina Tricot och mina öppna skor från Zara som jag visade upp i helgen här på bloggen. Direkt efter eventet gick jag till jobbet och hade en vanlig dag på kontoret!

Tidigt i onsdags hade jag och mina kollegor ett frukostmöte för tjejerna på NK på kontoret! Vi bjöd på frukost och visade upp vad som kommer in till hösten. Det blev riktigt lyckat och var verkligen en bra start på dagen. Vem älskar inte frukostevent?

Under de sista dagarna under förra vecka har jag både skickat ut härliga sommarbud från kontoret och även tagit emot lite bud själv! Ska visa upp er vad det finns i DAY påsen lite senare.. Kanske att jag inviger plaggen under nästa vecka nu när värmen äntligen börjar komma!

I helgen firade vi bästa Jennifer @Systrarnaq som fyllde hela 25 år! Hon hade såklart en fotograf på plats så det kommer mer bilder från helgens festligheter senare. Det var en riktigt rolig kväll med alla hennes vänner på Haymarket där hon hade hyrt en svit. På kvällen blev det utgång och sedan tackade jag för mig. Söndagen blev lugn med ett barnkalas!

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Vilka härliga bilder och inlägg detta var att läsa!!
ha en underbar dag, kram
nouw.com/hannaemmy
nooralinnea
nooralinnea,
Fantastiska bilder!!!nouw.com/nooralinnea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229