Exit Haircare

Beauty

Inlägget innehåller reklam
för hårvårdsprodukter

Om ni kanske minns så har jag tidigare tipsat om detta svenska hårvårdsmärke Exit Haircare! Det är framtaget och utvecklad av frisörer och produkterna är riktigt bra. Jag har bland annat provat hårsprayen och inpackningen, så varför inte fortsätta på ett vinnande koncept? Jag har därför fått en påfyllning med de som var slut, och även med två nya produkter som jag inte provat tidigare. Jag valde produkter som jag tror passar mitt hår bra, och som dessutom kan stärka det.

Fibermousse HÄR / Heat Deluxe Araganoil HÄR / Aragnoil hårinpackning HÄR / Hårspray HÄR

--

Fibermoussen är ny för mig och den använder jag främst för att få mitt hår att se något tjockare ut. Jag har tyvärr ganska tunt hår, men när jag använder denna får jag volym och håret ser bara bättre ut. Håret får mer liv! Moussen appliceras i blött hår, och fönas därefter. Volymen i håret syns direkt!

Heat Deluxe Arganoil är en olja som ger håret UV-och värmeskydd upp till 200 grader, vilket jag behöver som fönar/lockar/plattar mitt hår väldigt ofta. Håret känns även silkeslent efter oljan. Denna använder jag alltid innan jag ska föna håret vilket är viktigt, så att man sliter mindre på håret.

Arganoil Hårinpackning använder jag när håret börjar kännas torrt och livlöst. Den appliceras i blött hår som du ska skölja ur efter ett par minuter. Redan då känns håret superlent, och är såklart ännu bättre när håret torkat! En favorit hos mig.

Hårsprayen är grym då den inte är för stark som gör att håret känns stelt och konstigt, men samtidigt är den heller inte för svag. En perfekt balans! Denna använder jag dagligen då den plattar till det frissiga som man ibland har.

Gillar

Kommentarer