Behind the scenes - Busnel S/S20

Work

studio day

I lördags stod plåtning av S/S20 på schemat! Tillsammans med Link Details och Robert Rydberg var vi ute i Nacka där det var en superfin studio, och vi fotade även vissa bilder utomhus. Resultatet kommer verkligen att bli superfint! Vi hade tur med vädret kan man säga då det stod att det skulle regna, men vi klarade oss hela dagen och fick jobbet gjort.

Sneak peek på den nya kollektionen som kommer att finnas i butik runt januari nästa år! Det går så fort i denna bransch.. Snart släpps höstkollektionen som jag nästan är helt klar med nu då vi börjar jobba med vårkollektionen nu som ska säljas in till kunder. Jag ska även göra vårt inköp till webbshoppen. Fort går det!

När vi var klara för dagen åkte jag tillbaka till kontoret med alla plagg innan jag mötte upp min syster för att äta pizza. Det blev ett perfekt avslut på dagen! Åkte hem sent och sov länge under söndagen.. Nu börjar min semester! Kommer jobba ändå, men istället för att sitta på kontoret så kommer jag vara i Falkenberg bland annat.. xx

Gillar

Kommentarer

Enna
Enna,
Låter som en härlig dag😍🤩sayyeastofashion.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229