Most-wanted for autumn

FashionInnehåller affiliate-länkar

Skinnbyxa HÄR / Kappa HÄR / Boots HÄR
Halsduk HÄR / Polotröja HÄR / Topp HÄR

---

Höstens färg är helt klart brun! Jag tycker det är superfint att matcha hela outfiten ton-i-ton, men såklart passar det även fint med en klassisk vit skjorta och de blåa jeansen. Det börjar komma in massor med fint i butik nu som ni inte får missa. Bland annat dessa plagg. x

Gillar

Möte med Hermès, NK Galan och event

Daily

snapshots lately..

Torsdagen bestod av möten och fix på kontoret inför NK Galan. Efter jobbet mötte jag upp Amanda för ett glas bubbel innan vi gick på ett event tillsammans. Det hölls av härliga Sheila och var på Sturegallerian. På plats var flera av mina vänner vilket var så trevligt. Kvällen blev väldigt lyckad och rolig!

I fredags var jag på ett spännande möte med ingen mindre än Hermès.. Vi tog en kaffe tillsammans och pratade lite om allt från jobb till öppningen av deras nya butik som kommer att finnas inne på NK från och med i höst. Längtar verkligen! Det kommer vara ett större utbud och jag vill verkligen testa deras nya läppstift..

Under lördagen var det en modevisning där Busnel hade två looks från höstens kollektion och NK's varumärkespris delades ut. Styling av Katharina Beer som gjorde det så snyggt. Busnel i en ny tappning! Dessa plagg hittar ni snart på Internationella Designers samt på vår hemsida, busnel.com. Efter visningen tog vi ett glas bubbel och hade det supertrevligt innan jag åkte hemåt.

Gillar