Uppdatering om renoveringen

Apartment

Det enda jag gör just nu är att jobba och renovera känns det som, haha! Lägenheten går framåt sakta men säkert och det är en del bitar som börjar falla på plats. Vi har nu målat väggarna i sovrummet och vardagsrummet, men det behövs en omgång till i vardagsrummet. När det är klart är det alla golvlister/snickerier/dörrar som måste slipas till och därefter målas. Även bakom elementet ska det slipas samt att jag ska måla elementet.. Så det är en del till innan det är klart!

Nu har vi äntligen valt ut vilken stuckatur vi ska ha hemma, och det blev den här till höger! Den passade mycket bättre än den andra i rummen och den är inte för stor eller för liten. Nu ska jag bara måtta i lägenheten för att kunna beställa hem rätt antal. Det kommer bli intressant att se hur det går att sätta upp. Hoppas inte att det blir allt för svårt, men det tror jag inte..

Kvällens projekt kommer att fortsätta vara detta!

Gillar

Kommentarer

Sommarkläder

Shopping

Inlägget innehåller reklamlänkar

klickat hem sommarplagg..

Claire Tie Open Back - Gina Tricot - Fredrika Persson

Blus med knyt HÄR / Blus med öppen rygg HÄR / Långkjol HÄR

Lina Dress - Gina Tricot - Fredrika Persson

Klänning med puffärm HÄR / Blus med öppen rygg HÄR

---

Vi går mot sommar och självklart vill man uppdatera garderoben med lite nya sommarplagg. Jag hittade massor med fint från Gina Tricot och fastnade lite extra för topparna med öppen rygg. Så fint att bära när man är lite solkysst.. Hitta alla nyheter här!

Gillar

Kommentarer