20% rabatt på inomhustofflor!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Flattered - Fredrika Persson Blog

Svarta tofflor med rosett HÄR / Fluffiga tofflor HÄR / Svarta tofflor HÄR

---

Just nu har ett av mina favoritmärken Flattered 20% rabatt på alla inomhustofflor under denna vecka! Jag själv äger två par tofflor från dem som ni ser på bilden som jag bara älskar. Rekommenderar att ta er vanliga storlek om ni är osäkra på vilken ni bör välja. Jag funderar på att klicka hem dessa fluffiga som fortfarande finns i min storlek.. Gillade även dessa tofflor.

Nu erbjuder Flattered dessutom fri frakt och fri retur. Se alla inomhustofflor här!

Gillar

Kommentarer

Tips: Podcasts

Daily

PODCASTS

Jag är en person som älskar att lyssna på podcasts varje dag, men gärna att jag då lär mig någonting. Dokumentärer om saker som har hänt i verkliga livet samt brott tycker jag är väldigt intressant. Jag gillar även att uppdatera mig med vanliga, vardagliga nyheter som man också kan hitta bland alla podcasts. Här kommer 9 podcasts som jag kan rekommendera er, som jag lyssnar på mest just nu. Är det möjligtvis någon av dessa som är din favorit? Vet du några andra att rekommendera mig?

→ INRIKTNING: MODE
Fashion no Filter

Pieces of Me: My Life in Seven Garments
The Business of Fashion

• • •

→ INRIKTNING: SAMHÄLLE
Omni Pod
P1/P3 Dokumentär
Söndagsintervjun

• • •

→ INRIKTNING: BROTT
Casefile
Det mörka psyket
Spår

Gillar

Kommentarer

Home Office Look

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

Home Office Look - Fredrika Persson Blog - fredrikapersson.com

Blå tröja HÄR /Grå tröja HÄR / Byxa HÄR
Vita tofflor HÄR / T-shirt HÄR / Jeans HÄR

---
Nu när man jobbar hemifrån så mycket är det lätt att hamna i myskläderna varje dag. Jag tycker att man såklart ska göra sina vanliga morgonrutiner och därefter klä på sig vanliga kläder för att inte känna sig seg. Självklart kan de vara bekväma, men samtidigt dressade som dessa svarta byxor. Annars är jeans alltid ett bra plagg som du kan klä med en t-shirt eller mysig tröja. De fluffiga tofflorna är ett måste när man har hemmakontor! x

Gillar

Kommentarer