Saker att göra i mellandagarna..

Daily

mellandagarna..

Nu när de flesta har lite ledigt kan man passa på att hitta på saker samt ordna hemma! Själv ska jag både ta det lugnt hemma tillsammans med familjen, men också passa på att träffa mina vänner samt ordna nytt material till mina kanaler. Jag har faktiskt bokat alla dagar fram till nyår.. För er som inte har det kommer här lite tips på vad man kan göra:

---

Umgås med familjen - Det är min favoritsak att göra under mellandagarna.. Alla är lediga och hemma så det är ett perfekt tillfälle att umgås och ta det lugnt tillsammans. Tänd en brasa hemma framför lite filmer, gå på bio, ta en promenad eller laga middag tillsammans. Umgås!

Rensa garderoben - Den bästa tiden på året att rensa är nu när man kanske fått en del plagg under julen, samt att det snart är nytt år och ny säsong! Sälj av kläder och skänk sådant som du ändå inte kommer att använda. Minska på garderoben och få mindre problem att välja outfit på morgonen.

Spana på mellandagsrean - Är det något speciellt du har kikat på under hösten men som kanske varit lite för dyr för plånboken? Passa då på att kika om den saken är nedsatt nu under mellandagarna! Ett perfekt tillfälle att shoppa på, om man nu vill göra det.

Ta en kaffe med en vän - Under mellandagarna är det ett perfekt tillfälle att träffa en eller flera vänner som kanske bor utomlands annars, eller om man bara inte hinner ses så mycket. Ta en kaffe eller mys på stan!

Planera för 2020 - Något som jag älskar att göra är att planera, göra to-do listor och sätta upp kortsiktiga samt långsiktiga mål för mig själv. Köp en kalender och börja planera saker som du kan se fram emot och jobba för.

xx, Fredrika

Gillar

Kommentarer

22 December - Fjärde Advent

Daily

today's snapshots

Fjärde advent - En lugn och mysig dag

Hoppas att ni haft en mysig söndag. Jag och C åkte in till stan och bytte våra julklappar som inte hade blivit rätt, sen tog vi en fika på Thelins innan vi åkte hemåt igen. Det var verkligen lite folk i stan, vilket var väldigt skönt för oss.. Resten av den här dagen har jag vilat och även julbakat tillsammans med min syster. En perfekt söndag! x

Gillar

Kommentarer