Vecka 40 - Mina planer

Daily

Inlägget innehåller reklamlänkar
Foto - Lowa Widenius

Jacka HÄR // Klocka HÄR // Smycken HÄR

Måndag
- En lugn start på den här veckan! Jag var på kontoret som vanligt och efter jobbet hade jag inget planerat. Just nu ska håller jag på att uppdatera min Instagram lite och efter det kommer jag nog lägga mig tidigt.

Tisdag - Startar dagen tidigt innan jobbet på NK där jag ska på en lanseringsfrukost. Under lunchen ska jag träffa Mathilda! Direkt efter jobbet tänkte jag fota lite looks med min syster samt ta en fika med henne.

Onsdag
- Efter jobbet måste jag hitta något att ha på mig under lördagen då det är ett tema på festen.. Får se om jag kan springa förbi Nelly's kontor och kika om de kan ha något fint.

Torsdag
- Jobb som vanligt. Kvällen är ganska oplanerad så kanske blir en fika med en vän eller så kommer jag och C laga middag tillsammans hemma.

Fredag
- Under lunchen ska jag träffa Josefine som jag träffade på ett event under förra veckan. Får se var vi hamnar då lunchutbudet inte är den bästa nära våra kontor..

Helgen - Filma och lägga upp ett samarbeten morgonen. På kvällen ska jag fira Emma och Jossan som firar 24/25 år! Kommer bli en sen och rolig kväll...

xx

Gillar

Kommentarer

Förra veckan genom telefonen

Daily

snapshots from last week

Var förbi Hanna Liska PR på lunchen och provade denna mössa..

Fika på Thelins tillsammans med min syster..

Lunch och styling tillsammans med Babyliss

Sanne kom förbi kontoret och provade lite plagg från A/W19

Var förbi Seezona på ett trevligt event!

Söndagsmiddag med mitt hjärta

Lite nya plagg som kommer upp snart!

En solig eftermiddag

____

Förra veckan genom min telefon. En bra vecka och jag tror att denna kommer bli lika bra. Mitt schema för denna vecka kommer upp senare under dagen, men som förra veckan har jag inte så mycket inbokat vilket känns skönt. xx

Gillar

Kommentarer

Hudvårdstips: Foreo

Beauty

Inlägget innehåller reklamlänkar

FOREO - LUNA MINI 3

• • •

Jag har tidigare tipsat lite smått om Foreo! På min Instagram Story gjorde jag en liten video i veckan där jag visade hur jag rengör ansiktet och tar bort allt smink och smuts med den nya Luna Mini 3. Det går så fort och tar verkligen bort allt. Ibland kan jag tycka att det ligger kvar rester av smink även fast man rengjort ansiktet flera gånger. När jag använder den här blir det verkligen helt rent.

Såhär gör du:
→ Börja med att ladda upp din Luna Mini 3 i minst 1,5h
→ Ladda ned FOREO appen (Foreo For You) på telefonen där du styr dina val
→ Slå på Bluetooth, håll in knappen på din Luna för att synkronisera med telefonen
→ Använd sedan Luna Mini 3 för att rengöra ansiktet och för att få lyster

Om man har bråttom går det lika bra med en 30 sekunders Glow Boost läge som är en snabb rengöring. För mer detaljerad information om produkten kan ni klicka in HÄR och läsa mer om Luna Mini 3 som jag själv använder. Om ni vill se vilka mer produkter som Foreo erbjuder kan ni klicka in HÄR. Perfekt att unna sig nu under helgen när huden behöver en boost efter arbetsveckan.

Fördelar med Luna Mini 3:

→ Du får lyster hela dagen
→ Fräschare och renare hy på 3 dagar
→ Skonsam rengöring på djupet
→ Snabbt och enkelt!

xx

Se fler produkter från Foreo på deras hemsida - HÄR!

Gillar

Kommentarer