Byredo - Blanche

Beauty

Inlägget innehåller reklamlänkar

Handkräm HÄR // Parfym HÄR

Nytt från Byredo! Jag har gått och suktat efter denna parfym 'Blanche' ett längre tag och började först med att köpa handkrämen.. Nu var det dags för parfymen och jag är verkligen så nöjd. Ett tips om man kanske är osäker på en doft, så kan man alltid börja med handkrämen som är något billigare och därefter köpa parfymen.

Se fler dofter från Byredo här!

Gillar

Kommentarer

I butik nu: Höstens snyggaste boots

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR // HÄR // HÄR

____

Jag har fått en kärlek för skor och har även insett att de gör så mycket när det kommer till outfits. En sak jag gillar med hösten är att man äntligen kan ha på sig ordentliga kängor och boots! Jag gillar både att ha klack på mina men även en låg vanlig, beroende på tillfälle. Här är i alla fall några av höstens snyggaste boots. Se alla boots HÄR!

Gillar

Kommentarer

De perfekta bootsen i höst..

Shopping

Inlägget innehåller reklamlänkar

NEW IN FROM FLATTERED
Get the shoes here

Jag har nu hittat de perfekta skorna som jag kommer använda massor i höst! Som ni vet är Flattered ett av mina absoluta favoritmärke när det kommer till skor. Riktigt bra kvalité då dom är handgjorda i Spanien, och dessutom med en snygg design. Jag kan rekommendera er att ta er vanliga storlek i dessa. Sitter som en smäck på foten! De finns även i mocka - länk!

xx

Gillar

Kommentarer

What to wear now

Looks

Inlägget innehåller reklamlänkar

Blus HÄR / Jeans HÄR
Klocka HÄR / Väska HÄR

• • •

Sommaren börjar gå mot sitt slut och det är verkligen inte lätt att klä sig.. Ännu är det inte höst och sensommaren kommer och går lite varannan dag känns det som. Jag tycker att jeans och en fin blus är det ultimata att bära nu - om man inte känner för att gå i en kort sommarklänning. Jag känner själv att höstkläderna är mer än välkomna. I toppen bär jag storlek S och i jeansen storlek 36.

Gillar

Kommentarer

The pink blazer

Looks

Photographer - Philip Käll
This post contains adlinks

Wearing:
Sunglasses OTHER STORIES │Blazer ZARA
Pants GINA TRICOT │ Jewelry CAROLINE SVEDBOM
Shoes  BALENCIAGA

---

Den rosa blazern är det perfekta komplementet i garderoben! Jag kommer att bära den tillsammans med allt från hela setet med matchande byxa till jeans eller läderbyxor - som jag gör på bilderna. Den rosa färgen piffar verkligen upp en annars väldigt basic look. Vad tycker ni om looken?

Idag har jag lite saker inbokade.. Ska äta frukost med min syster och därefter iväg på en lunch hos Spalt. Fashion Night börjar dessutom i Bibliotekstan och jag ska iväg på två event ikväll! Ett med Hermine Hold och ett med Bon som kommer bli trevligt. x

Gillar

Kommentarer