Veckans planer

Today’s lunch spot

Vilken underbar vecka det har varit i Stockholm, så tacksam att jag äntligen fick några soldagar på min semester. Jag har verkligen passat på att vara ute och göra absolut ingenting, ätit glass i mängder och badat i sjön. Nu är jag inne på min sista semestervecka innan jag åter är på kontoret igen så ska självklart passa på att lyxa till det sista dagarna.

———

Måndag - Idag tog jag och C en sovmorgon innan vi åkte iväg till världens mysigaste fik i mitt område. Vi åt lunch och tog en promenad innan jag mötte upp Amanda för att sola och bada.

Tisdag - Frisörtid på morgonen! Det kommer bli en liten förändring.. Så spännande. Efter ska jag hämta ett paket och på kvällen ska jag hänga med Amanda som bland annat ska klippa sig.

Onsdag - Hänga med C och vi ska bland annat åka och äta på ett pannkaksställe som jag tror att ni kommer känna igen.

Torsdag - Inga planer ännu så jag tar dagen lite som den kommer. Kanske tränar om det är dåligt väder.

Fredag - Sola och bada med Amanda om vädret tillåter, hoppas! Annars ska jag äta middag tillsammans med Alexandra på kvällen.

Helgen - Oplanerad hittills! Jag ska i alla fall njuta av sista ledigheten innan verkligheten och rutiner börjar på måndag igen. x

Gillar

The linen blazer

Looks

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hair Clip HERMINE HOLD / Blazer HERE / Dress HERE
Earrings LOAVIES / Bag LOUIS VUITTON / Shoes ZARA

I veckan gjorde jag och min syster en utflykt till den här ateljén där vi fick en guidad tur om alla skulpturer. Riktigt trevligt, trots att det var värmebölja i Stockholm. Jag vet inte om det syns, men jag var riktigt trött efter vår långa promenad till ateljén i värmen. Efter vår runda där gick vi till Sthlm Brunch Club där vi avslutade dagen med pannkakor och en god juice.

xx

Vad tycker ni förresten om min blazer? Jag älskar den verkligen! Gjord i linne och passar perfekt för varma dagar, då den både är stilren och andas. Det gör dessutom inget att den blir skrynklig, då linne ska vara precis så! Se mer snygga linneplagg HÄR!

Gillar