Veckans planer

Daily

• • • •

Måndag - Jobbade på som vanligt idag och under lunchen gick jag till No18 för att äta lunch tillsammans med tjejerna på Graaf Ledin PR. Så mysigt att träffas och det var verkligen superhärliga tjejer! Efter jobbet gjorde jag lite ärenden och ikväll tänkte jag förbereda lite inför morgondagen..

Tisdag - Jobbar en något kortare dag! Ska fota ett samarbete och på kvällen ska jag hem till Marran och fira Valborg med tjejerna. Det kommer bli middag och säkert en hel del lekar som hon alltid brukar styra upp. En rolig kväll kommer det garanterat bli!

Onsdag - Ledig dag från jobbet! Min pojkvän har varit bortrest så vi kommer att hänga hela dagen förhoppningsvis. Längtar massor. Hur lyxigt med en röd dag mitt i veckan?

Torsdag - Jobb som vanligt och efter ska jag äta middag med mamma och mina syskon. Det kommer bli en mysig kväll!

Fredag - Möten på jobbet under förmiddagen och efter jobbet kanske det blir en AW eller så. Vi får se hur det blir på fredag helt enkelt.

Lördag & Söndag - Under lördagen blir det fördrinkar och mys hemma hos Ems på hennes balkong innan vi ska på SHM konsert! Under söndagen kanske jag ska träna beroende på hur pigg jag är, annars blir det ett lugnt avslut på helgen.

• • • •

Gillar

Kommentarer

Vad som hänt sen sist..

Daily

Nu var det ett tag sedan sist som jag uppdaterade bloggen då jag har haft så mycket för mig, som vanligt kanske? Jag har varit på en del event, haft roliga möten, pressdag på kontoret, blivit matförgiftad, träffat mina vänner och familj, med mera.. Över påsken åkte jag och C till Falkenberg och vilade upp oss. Det behövdes verkligen, så det enda vi gjorde under helgen var att äta, sova, gick promenader och bara vilade. Precis det jag behövde för att ladda upp batterierna.

• • •

Nu känner jag i alla fall att jag börjar komma på banan igen! Det är ett sista ryck på jobbet med Sample Sale som vi har nu från torsdag till lördag, men efter det börjar det lugna ner sig något. Jag har känt att jag saknat inspiration till att blogga när det är så mycket annat runt omkring mig men det kanske blir en liten vändning nu. Dessutom ska jag börja vlogga så det är ett projekt som jag ska ta tag i under maj. Så spännande!

Bilder från Falkenberg denna helg, så mysigt!​

Gillar

Kommentarer

Smart Eyes - Grand Opening

Daily

Foto: Rasmus Lindahl

Hej lördag och helg! Den här veckan har verkligen varit fullspäckad som alltid känns det som, och jag har bland annat varit på ett event med Smart Eyes som Bindefeldt styrde upp riktigt bra. De öppnade sin nya flagship butik på Kungsgatan här i Stockholm som vi fick strosa runt i. Provade bland annat dessa bågar som gör att 10 år äldre ut, haha! Jennifer (@Systrarnaq) passade i alla fall i sina..

Vi fick höra lite om konceptet kring butiken och Smart Eyes

Älskade dessa solglasögon som Jennifer provade

När vi hade varit i butiken en stund och provat solglasögon och bågar väntade bilar på oss utanför. Vi åkte vidare till Yellow där vi åt middag tillsammans! Jag hade aldrig ätit där innan men blev positivt överraskad. Supergod mat verkligen. Ett fotobås väntade även på oss vid middagen så vi passade såklart på att fota i det också. En riktigt trevlig kväll med ett härlig gäng!

Andreas och jag provade lite fler bågar vid bordet..

Tack för en trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer