Pressvisning på Ett Hem

WorkInnehåller affiliate-länkar

BUSNEL AUTUMN/WINTER 2019

---

Igår bjöd vi på Busnel in till en presslunch på Ett Hem, där CEO Louise Falkenberg och Stylist Robert Rydberg presenterade den nya A/W19 kollektionen. Det bjöds först på en underbar förrätt, därefter varmrätt och under efterrätten kom modellerna in i sina snygga looks. Färgerna för denna höst kommer vara rött, marin, kamel, vitt, svart och även ett blommigt mönster. Det kommer en hel del nya styles och kvalitéer som tidigare inte funnits hos Busnel, vilket känns väldigt nytt och spännande.

Lunchen blev riktigt lyckad och nu ser jag verkligen fram emot att den nya kollektionen släpps. x

Hur trevligt ser inte detta ut? Jag satt även med och hade det riktigt trevligt med underbart härliga personer kring mig.

Den här kollektionen kommer att lanseras runt augusti på Busnel.com och såklart hos våra återförsäljare. Jag har redan hittat mina favoriter för säsongen..

Gillar

Kommentarer

Gårdagens event med N.A.E

Daily

Gårdagens rosa look från Loavies

Hur mysig lokal?!

Efter jobbet igår gick jag direkt till upphämtningsplatsen för att ta taxi till ett middagsevent tillsammans med Vass och hudvårdsmärket N.A.E. Riktigt, riktigt mysig kväll tillsammans med många härliga tjejer, bland annat Jennifer! (@Systrarnaq) Temat för kvällen var Italien och det kom även en liten äldre man som sjöng och spelade gitarr, så roligt. En lyxig och mysig onsdag var det med andra ord. Nu laddar jag upp inför en spännande dag på jobbet imorgon då pressvisning står på schemat..

Gillar

Kommentarer

Från fredagens jobb i studion

Work

En dag på jobbet..

BEHIND THE SCENES: BUSNEL A/W19

Hej tisdag! Dagarna går verkligen så fort nu och jag hinner knappt blinka känns det som.. Förra veckan hade jag inte alls tid för att blogga då det är full fart på jobbet just nu. I fredags var jag och LinkDetails teamet på plats i fotostudion för att plåta av Autumn/Winter 19 lookbook, och det såg verkligen så fint ut. Jag tror att resultatet kommer bli så himla bra! Superduktiga modeller och ett grymt bra team som gjorde att det flöt på under hela dagen. Nu är kommande projekt i full gång och det är bland annat pressvisning och därefter pressdag, så dessa veckor är fullbokade minst sagt!

Det blev såklart en lunchpaus mitt i allting efter att ha fotat av flera looks. Sallad stod i alla fall på lunchschemat! Jag måste bli bättre på att köpa det för det finns verkligen massor med goda sallader som man faktiskt blir mätt på. Kan annars tycka att det blir lätt tråkigt och att man känner sig hungrig, men dessa är matiga och supergoda! Tror att dessa kom från Holy Greens men jag har inte riktigt koll på var de finns. Värt att kolla upp i alla fall!

Hur som helst gick dagen jättebra och resultatet ska bli spännande att se. Det ska bli så roligt när den nya kollektionen släpps. Vem älskar inte höstkollektioner? Speciellt när plaggen är helt underbara. Jag har massor med nya favoriter som jag kommer att klicka hem direkt i slutet av sommaren så att jag är redo inför hösten.. Jag kan lova att även ni kommer att hitta flera saker att skriva upp på önskelistan. x

Gillar

Kommentarer