Nya favoriter från Triwa

Shopping

Inlägget innehåller reklam & reklamlänkar

Ivory Elva Black HÄR / Ivory Klinga Gold Mesh HÄR

• • • •

Två nya klockor i samlingen från Triwa. Jag älskar verkligen båda då de går att kombinera till alla mina looks. Jag valde även två olika storlekar då jag ibland känner för en större, och ibland för en mindre. Nu har jag ordnat en rabattkod, "FREDRIKA20" till er där ni får 20% på valfri klocka! Den gäller på allt förutom redan nedsatta varor, så passa på att shoppa en klocka till er själva eller till någon som ni tycker om. In och shoppa här! x

Gillar

Kommentarer

Äntligen vår!

Daily

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tröja CHIQUELLE / Kappa DAY / Jeans HÄR
Väska LOUIS VUITTON / Skor HENRY KOLE

Wow, vilken solig och underbar dag Stockholm bjöd på! Under lunchen passade därför jag och mina kollegor Emelie och Terese på att gå ut och ta en kaffe tillsammans. Supermysigt och välbehövligt med lite sol + promenad på Strandvägen. Solen värmde verkligen ordentligt så det var nästan att jag var för varmt klädd, helt galet! Efter vår lilla break gick vi tillbaka och jobbade på..

Kollegorna! <3

Direkt efter jobbet mötte jag upp Matilda som var alldeles för längesedan sist! Vi hade lite att ta igen, så vi började med ett glas rosé på Diplomat. Årets första våriga AW om man får säga det så. Vi satt kvar där en bra stund innan vi gick vidare till Milles för att äta lite middag.!

Hur drömmigt ser inte detta ut?

Fina Matilda! Kvällen blev alleles perfekt då vi inte alls blev sena, vilket är skönt då jag ska upp tidigt på ett morgonmöte. Jag har i alla fall haft en underbar tisdag och hoppas att veckan fortsätter i samma spår, vilket jag tror. Nu ska jag varva ner lite, kika om jag kan hitta någon bra podd och sen är det dags att sova.

Hoppas att ni hade en fin dag ni med!

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Daily

Poncho från 8Design

Dagens lunch på La Grande Rue med mina underbara kollegor!

Hej på er! Idag har jag jobbat på som vanligt och vi lyxade till det på lunchen och gick ut och åt tillsammans. Inte ofta det händer, annars brukar vi äta lunch framför datorn samtidigt som vi jobbar. Inte superbra egentligen kanske, men det blir alltid extra gott när man väl går ut på lunchen. Kvällen kommer spenderas framför datorn då jag har lite mail att gå igenom samt kommande samarbeten. Mer än så kommer nog inte att hända denna måndag!

• • • •

Såhär ser resten av veckan ut:

Tisdag - Jobb som vanligt och direkt efter ska jag möta upp Matilda! Det var alldeles för längesedan nu då jag har varit halvkrasslig ganska länge. Ska i alla fall bli mysigt med en catch up och lite kaffe. Hon har alltid massor att berätta och så kommer morgondagen förmodligen också bli, haha!

Onsdag - Tidigt morgonmöte tillsammans med min chef och en kille som ska komma med lite idéer kring web och bilder. Ska bli intressant att höra vad som kommer att sägas! Annars kommer dagen att rulla på som vanligt med lite möten och så. Efter jobbet ska jag möta upp Linn och även ha en catch up med henne.

Torsdag - Fotodag på jobbet under hela dagen. Jag, Terese och Emelie ska plåta av massor med S/S19 plagg och kanske lite plagg från A/W19 om vi hinner med och har lite tid över. Det kommer bli en rolig dag där vi hoppas att solen är med oss..

Fredag - Under fredagen är det inget speciellt planerat under förmiddagen men på eftermiddagen ska jag ha ett spännande möte tillsammans med Sheila! Ett bra avslut på jobbveckan.

Lördag - Kanske blir en brunch tillsammans med C. På kvällen ska vi fira Nathalie med middag och karaoke.. Får se hur detta kommer att sluta!

Söndag - Inga planer tar dagen som den kommer och laddar upp inför en ny vecka!

Gillar

Kommentarer