Min onsdag

Daily

En bättre onsdag

M O R G O N

Jag började dagen som alltid på Butiken vid Hotel Diplomat och köpte med mig frukost på vägen till jobbet.. När jag inte hinner äta frukost gör jag alltid det! En dålig vana kanske, även fast jag går upp supertidigt blir det ibland för stressigt och då hinner jag inte sätta mig ned vid frukostbordet hemma. Ska börja planera min tid mycket bättre nu under hösten.. Hade även min fina Céline som det var ett tag sedan jag använde. En favorit!

L U N C H

Under lunchen gick jag iväg till Strandvägen 1 då bästa Jennifer (@Systrarnaq) frågade om vi skulle äta lunch tillsammans. Självklart ville jag det och jag hade även lite flyt som hann gå iväg från kontoret en stund. Äter annars alltid lunch på jobbet, går nästan aldrig ut och äter faktiskt. Jag tog en supergod kyckling och Jennifer tog en sallad. Vi började spåna på lite idéer vi har och kom fram till en superbra sak faktiskt...

E F T E R M I D D A G

När vi kom ut från lunchen regnade det och blåste ordentligt så det blev inte så superbra outfitbilder. Det jobbiga med att bo i Sverige när man är influencer är detta dåliga väder, och att det blir så mörkt nu. Man får verkligen passa på så fort man är ledig samt när det är bra väder att fota av lite. Annars har man inte mycket att komma med under dessa mörka månader haha! Invigde i alla fall en ny långkappa från Busnel. Man måste ju faktiskt unna sig ibland...

--

Nu: Ladda upp inför en ny arbetsdag imorgon då jag även har en kaffedejt inplanerad. x

Gillar

Most wanted right now

Fashion

Innehåller reklamlänkar

⇣⇣

Köp jackan HÄR

Jag har hittat min drömjacka för hösten. Wow säger jag bara! Det var längesedan jag kände ett sådant måste-ha begär och vill mer än gärna att denna flyttar in i min garderob snarast. Tänk er att bära denna med en mysig, stickad tröja med ett par skinnbyxor och sneakers.. Så enkelt men samtidigt uppklätt och stilrent. Det känns även som att den är väldigt varm och gosig vilket jag bara älskar. Vad tycker ni, ska denna goding bli min?

Gillar

Helgen i bilder

Daily

En mysig helg
med vänner

Efter jobbet i fredags mötte jag upp Jennifer (@Systrarnaq), Matilda och Magrina på Milles här i Stockholm. Ett av de mysigare ställena faktiskt! Det blev några glas bubbel och vin samt en god middag. Jag valde en omelett som jag alltid väljer när jag är på Milles, det är nämligen Terese som introducerade mig för den och efter det var jag fast. Hur som helst så satt vi där ett par timmar och pratade om allt möjligt verkligen! Vi hade mycket att ta igen.. Så mysigt verkligen.

Jag, Jennifer och Matilda gick vidare och hamnade på Bank Hotel Sophie's som jag inte hade varit på tidigare. Det var en härlig atmosfär och bra musik.. Vi var där en stund innan vi fortsatte vidare till Sturehof. En riktigt rolig kväll med underbara tjejer! För min del slutade kvällen där efter ett glas vin och jag började åka hemåt då jag kände mig redo för en lugn helg. Efter en lång vecka med mycket jobb var det väldigt skönt att inte bli för sen.

Under lördagen igår gjorde jag absolut ingenting. Var lite trött från kvällen och veckan så jag var bara med C hela dagen. Vi köpte med oss pizza hem, kikade på filmer och hade det allmänt mysigt. När jag vakande idag mötte jag upp Amanda med sin lilla Charlie och även Tjejen som vi tog en promenad i solen med. Han sov under hela promenaden och vi pratade om allt möjligt som hänt sen sist vi sågs. Så underbart med dessa höstpromenader!

Jag passade på att köpa en kaffe på ett mysigt fik i vårt område och därefter fortsatte vi att strosa runt i solen. En supermysig söndag helg enkelt med min bästavän. Efter promenaden var vi hemma hos henne ett tag innan jag började gå hemåt. Nu har jag lagat mat, tvättat och svarat på lite mail som jag inte hunnit med under veckan. C kommer strax hem och då ska vi kolla på en ny serie som jag hört ska vara bra som heter Vår tid är nu, något ni känner igen..? Hoppas att ni haft en fin helg!

Gillar