Sunday update

Daily

Inlägget innehåller reklamlänkar

DAGENS KLÄDVAL
· · · · · ·
Blazer HÄR Topp HÄR
Skinnbyxa STAND Skor DINSKO

Söndagsfika

Äntligen är jag på banan igen efter en vecka liggandes i sängen. Det har varit en väldigt hektisk helg då C varit inne på akuten två gånger under helgen då har fick en blodförgiftning, så jag har även tagit hand om honom så mycket jag kunnat. Han hoppar runt på kryckor nu samtidigt som hans kompis också gör det, lite komiskt att se båda två hoppa runt men tycker samtidigt så synd om båda två.

· · · · · ·

Hur som helst var det skönt att komma ut lite idag och hänga med min syster. Vi var hos henne först innan vi gick till Café Pascal på Söder och tog en liten fika. Vi kör alltid på våra avokadomackor och kardemummabullar, så gott! Underbart att fortfarande kunna sitta ute, man får verkligen ta vara på sista solstrålarna nu innan vintern. Nu ska jag ta det lugnt, kika på en serie och ladda upp inför denna arbetsvecka på kontoret! x

Gillar

Kommentarer

Kashmir i höst!

Shopping

Inlägget presenteras i samarbete med 8Design

8Design - Fredrika Persson - Blogg

Gårdagens leverans från 8Design
med massor av härlig kashmir!

• • •

Allt från mössa och handskar till tröjor och ponchos. Det kom precis i lagom tid till hösten som verkligen är här på riktigt. Att bära kashmir är något av det lyxigaste jag vet! Ingen jag känner skulle i alla fall tacka nej att gå runt i dessa mysiga plagg. Inför denna säsong valde jag väldigt neutrala färger, mest beige och även lite grått. Klassiskt och tidlöst som passar till allt! Under morgondagen kommer jag att visa upp en del av det nya som jag fått hem på min instagram, missa inte det. Kika in här om ni vill se hela sortimentet!

Gillar

Kommentarer

Designvaror till rabatterade priser..

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

Handväska från Saint Laurent HÄR // Läderbälte från Gucci HÄR // Clutch från Valentino HÄR

Pumps från Gucci HÄR // Vintage crossbody från Chanel HÄR // Vintage solisar från Chanel HÄR

----

Har ni tidigare hört talas om Afound? Det är en butik som säljare vintage och äldre modeller från de stora modehusen men också märken som Filippa K, By Malene Birger, Ivy Revel, Blankens med mera.. Det perfekta stället att shoppa på om man känner för att shoppa lite vintage men också kläder, accessoarer och skor till ett mycket rabatterat pris. Tips!

Gillar

Kommentarer