Wedding photoshoot

Work

Foto: 2Brides Workshoplärare: 2Brides & Pia Clodi/Peaches & Mint
Design: Fanny Staaf Events Trycksaker: ElinsArtStudio Dukning: Style by Sandy
Makeup: @myjjohansson Hår: Julia Siira Smycken: Malin Ivarsson Jewelry
Klänningar: ByMalina & The Wow Closet Skor: Bella Belle Shoes

Fredrika Persson - By Malina - Bröllop
Fredrika Persson - By Malina - Bröllop
Fredrika Persson - By Malina - Bröllop

Resultatet från plåtningen som jag och @bygisela gjorde tillsammans med 2Brides och Peaches & Mint. Det blev verkligen superfina bilder, och en bra övning hur man vill se ut inför dagen då man kanske gifter sig.. Jag bara älskade denna underbara brudklänning från By Malina och det var nästan så att jag inte ville ta av den efter plåtningen. Håret och sminket var även superfint och gjordes av två superduktiga tjejer. Det var verkligen en lärorik plåtning, och denna var min och Gisela's tredje plåtning tillsammmans. x

Gillar

Vecka 22 - Mina planer!

Daily

En outfit från Zara och väskan är köpt i ​Palma // En ny härlig vecka är här! Så skönt med måndag. Förra veckan var väldigt stressig med GDPR så det känns skönt att gå vidare på jobbet nu. Helgen var även mysig då jag hängde med Gisela och söndagen spenderades med C. Den här veckan var jag bjuden på massor med event, men eftersom att jag jobbar var det mycket som jag var tvungen att tacka nej till många. Men det är i alla fall några andra roliga event som jag ska gå på..

• • • •

Måndag - Jobbade mellan 9-17. Nu är jag hemma och fortsätter att rensa min garderob hemma då jag vill ha en bloppis. Jag har verkligen alldeles för mycket plagg som inte används någonsin, som jag därför tänkte bli av med. Funderar på om jag ska ha den på Instagram eller om jag gör en vanlig på bloggen..

Tisdag - Jobb 9-17, och på lunchen ska jag och Terese iväg till Google för att gå på en föreläsning om SEO. Måste även planera lite looks inför kommande plåtning med Amanda, och även inför onsdagen då det är event som jag ska gå på.

Onsdag - Jobb 9-17. När jag slutat ska jag gå till Polhems kontor som håller i en AW tillsammans med Dry Lake. Därefter ska jag iväg på ett event som Andrea har tillsammans med NAKD! Som ni kanske vet har hon släppt några kollektioner tillsammans med just NAKD och nu lanseras hennes senaste! Jag tror att kvällen kommer bli så rolig

Torsdag - Jobb 9-17. Direkt efter jobbet ska jag iväg på ett event som Huawei har. Jag har verkligen inga förväntningar på detta event så det kommer bli spännande att se hur kvällen blir. Platsen de valt att ha eventet på är i alla fall superfint..

Fredag - Jobb 9-17. Kvällen är fortfarande oplanerad så får se hur det blir då helt enkelt

Lördag & söndag - Jag och en av mina systrar ska se Veronica Maggio under lördagen! Det ser jag verkligen fram emot.. Annars kanske jag klämmer in en plåtning under helgen, och så vill jag såklart bruncha och sola. Tar helgen lite som det kommer, alltid lika skönt!

• • • •

Gillar

Egendesignade posters

Interior

Inlägget innehåller reklamlänkar

Mapiful
Mapiful
Mapiful

Nytt till hemmet..

Jag är ständigt igång och gör om hemma, och det senaste tillskottet är två nya kartor över Paris och Stockholm! Dessa har jag själv designat på Mapiful, då man kan välja precis vilket land/område man vill samt hur layouten ska se ut. Tycker att det blev riktigt bra faktiskt och man kan även välja att köpa dessa träramar om man vill det! Superenkla att använda då det är magnetfäste vilket gör att det går supersnabbt att få upp kartorna. Skönt tycker jag då jag är en person som alltid vill fixa allt på en gång. In och kika på deras hemsida HÄR om ni också vill få det fint hemma med en personlig touch. x

Mapiful

Gillar