Copenhagen / Update

Traveling

SNAPSHOTS FROM TODAY

På plats i Köpenhamn! Imorse åkte jag tillsammans med Sophie, Louise och Charlotte till Köpenhamn för att vi ska vara med på en mässa som startar imorgon, nämligen Revolver. Direkt när vi kom hit fixade vi vår monter så att den är redo inför morgondagen. Kvällen spenderades på en resturang, och vi åt massor med god mat innan vi hamnade på hotellrummen. Nu väntar lite jobb innan vi ska ta ladda upp inför mässan. Glöm inte att följa mig på min instagram.. x

Gillar

Kommentarer

Gina Favorites

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

Rutig Byxa
Hatt
Kappa

Rutig byxa HÄR / Hatt HÄR / Fluffig kappa HÄR

Stickad tröja
Randig blus

Stickad tröja HÄR / Bootcut jeans HÄR / Randig blus HÄR

--

Gina Tricot har fått in massor med fina vårnyheter! Här är några av mina favoriter
som finns att beställa på webben eller köpa i butik nu. Den stickade tröjan har jag själv
i lila och har kommit till mycket användning.. En stor favorit! <3

Gillar

Kommentarer

Snapshots / Week 4

Daily

Snapshots från denna vecka! Det har varit intensiva dagar med Fashion Week, födelsedagar, jobb, frisörbesök och middagar. Jag fyllde år i veckan så har firat mig hela helgen med vänner. Så himla mysigt! I torsdags åt jag och Gisela middag, och i fredags åt jag och Terese middag tillsammans. Igår startade jag dagen med en brunch för min familj, och på kvällen hade jag en middag på Vau de Ville med mina närmsta vänner som blev riktigt lyckad. Har verkligen haft några riktigt härliga dagar med mina nära och kära. Uppskattas så mycket!

Idag startade jag och C dagen på bästa sätt, nämligen frukost på ett konditori. Därefter hämtade vi S, åkte och handlade inför vår söndagsmiddag som vi ska göra ikväll. En riktigt skön söndag ska det bli! Jag laddar dessutom upp inför en arbetsvecka i Köpenhamn..

Gillar

Kommentarer