Mina mål för 2018

Daily

Nyårslöften är något som jag aldrig har klarat, så jag tycker det är bättre att ha mål för nya året. Jag gillar att se framåt och jobba för saker som jag har bestämt mig för att klara/göra. Det kan vara kortsiktiga som långsiktiga, men innan året är slut ska jag försöka nå dessa mål. Jag tror dessutom att 2018 är början på något helt nytt eftersom att jag har gjort vissa förändringar i livet vilket kommer påverka mig positivt. Ser så fram emot det och alla utmaningar som väntar..

--

1. Ta hand om mig själv - Kanske den viktigaste punkten på denna lista. De senaste åren har jag jobbat och jobbat, gått på events, gjort kampanjer och tackat ja till allting även fast jag egentligen kanske borde tackat nej till vissa saker. Inte för att jag inte vill, utan för att min kropp inte orkat. Till nästa år trappar jag ner på jobb till en viss nivå, och kommer att vara ledig i princip varje helg. Det handlar även om att träna regelbundet igen och inte stressa i onödan.

2. Öka mitt sparande - Jag är väldigt bra på att spara, men även otroligt bra på att spendera. Detta år har jag köpt x-antal kappor, väskor, skor, dyra middagar och annat som man kanske egentligen inte behöver. Nu siktar jag på min blivande lägenhet i stan och tänker att det är bra att spara så mycket som möjligt. När året är slut ska jag ha dubblat mitt sparkonto så att jag någon gång i framtiden kan köpa min drömlägenhet!

3. Unna mig resor - Under 2018 vill jag resa mer! Jag tar max 2 veckor semester om året men i år känner jag att det är behövligt med någon vecka till. Jag ska i alla fall iväg till Köpenhamn ett par dagar i början på året med jobbet, men jag vill även åka till Paris under våren. En liten weekend och bara vara. Det hade även varit en dröm att åka till lite varmare breddgrader, men vart får vi se.. Att även åka iväg under nästa vinter hade varit otroligt skönt.

4. Utvecklas på jobbet - Detta är verkligen ett år som jag kommer satsa så mycket på jobbet. Såklart har jag alltid gjort det, men nu kan jag göra det till 110% och det kommer bli så roligt! Jag har massor av idéer som jag vill lägga fram och förmodligen blir det att fortsätta läsa lite kurser för att lära mig ännu mer. Utmaningar gör att man hela tiden kommer framåt, och jag kan knappt bärga mig inför det nya året.

Gillar

Kommentarer

Happy Holidays

Daily

25 december

Hoppas att ni hade en riktigt mysig dag igår med era nära och kära! Jag startade dagen på jobbet och var där fram till eftermiddagen. Åkte hem efteråt och bytte om till min favoritklänning innan Kalle Anka började på tv. Julafton spenderades i lugn och ro hemma med familjen. Det var verkligen en riktigt mysig dag med god mat och härlig gemenskap! Somnade gott igår och sov ut imorse innan jag blev upphämtad för lunch och fika.. Det blev ett stopp på Wienercafeet och vi var där i någon timme innan vi sprang till bilen i regnet och åkte hem.

Resten av denna dag ska spenderas med familjen, och bio står på schemat för kvällen. Något av en tradition att gå på bio dagen efter julafton. Hur som helst så kommer det bli mysigt! Det har verkligen varit en lugn och skön ledig dag med ny energi för sista arbetsveckan för detta år. Riktigt behövligt! Nu är nästa stopp att fira en kompis som fyller år nu i veckan, och därefter är det nyår så det kommer bli några roliga dagar för min del. Hoppas att ni har njutit av denna julhelg!

Gillar

Kommentarer