Ett bättre bud

Daily
I veckan fick jag hem ett bud från Polhem PR med lite saker från Dry Lake. Sandra hade skrivit ett superfint kort dessutom som jag blev så glad av! Så himla fint skrivet. I påsen ligger det en kostym som ni kommer att få se senare. Ska försöka boka in några fotodagar om jag får lite tid över. Tack Elin och Sandra för budet! x

Gillar

Min lediga helg

Daily
Inlägget innehåller reklamlänkar
Topp HÄR / Jeans HÄR

--

Hej på er! Jag har haft två lediga dagar så har passat på att umgås med vänner, sova ut och ta det allmänt lugnt. Efter jobbet i fredags var jag på ett 50 årsfirande hos Terese's sambo vilket var supertrevligt. Hade en rolig kväll som slutade ännu bättre. Igår passade jag på att träffa min systers tvillingar och så tog jag det annars bara lugnt, så behövligt. Även idag hade jag en lugn dag med min Amanda.. Hoppas ni hade en fin helg!

Gillar

Event med Best of Brands och Lifestyle

Fashion
- Foto: Lennarth Sundberg -

Inlägget innehåller annonslänkar

Min klädsel: Topp HÄR Kjol HÄR Väska HÄR Skor HÄR

---

Under förra veckan var jag på ett event på Best of Brands i Mood Gallerian tillsammans med LifeStyle Stockholm som gick ut på att vi skulle klä oss i en outfit som speglade oss själva i höst. Jag hittade denna, och tyckte att den speglade mig väldigt bra! Underbart sköna plagg dessutom, samtidigt som de satt väldigt bra. En lite festligare outfit som jag skulle kunna bära till flera olika tillfällen under hösten. Nu har jag även en möjlighet att vara med i tidningens vinternummer.. Ska bli roligt att se vems bild som hamnar där.

Vad tycker ni om min look som jag valde?

Foto: Jenny Gunnarson / Det bjöds även på en del tilltugg och annat gott som man kunde ta emellan alla ombyten. Man kunde fotat flera looks men jag blev väldigt nöjd med denna. En perfekt eftermiddag blev det verkligen i butiken! Nu inväntar jag bara Black Friday som jag vet att Best of Brands kommer att ha inom kort. Jag har redan spanat in del fina saker som kanske kommer vara med under den dagen, spännande! Det är alltid roligt att fynda plagg som man redan har spanat in ett tag.

Gillar