Furry fall

LooksInnehåller affiliate-länkar

Väst HÄR Blus SECOND FEMALE Väska CÉLINE
Jeans HÄR Bälte GUCCI Skor HÄR Klocka CARL EDMOND
--

Hösten är räddad! I förra veckan var jag förbi Polhem PR och hämtade denna underbara fuskpälsväst från DryLake, samt underbara läderboots från Rizzo. Precis det jag behövde fylla på med i min höstgarderob! Två väldigt användbara plagg som går att kombinera med det mesta. Jag valde min vanliga storlek i båda som satt perfekt.

Onsdag och jag har som alltid planer för dagen. Ska bland annat till skolan ikväll vilket kommer bli roligt! Annars så blir det inte mer än så ikväll eftersom att det är en sen kvällskurs. Imorgon har jag bland annat bokat in yoga och träning innan jobbet. Dags att börja bry sig om hälsan såhär på hösten!

Gillar

Kommentarer

Sneak peak / Autumn outfit

Looks

Sneak peak från en plåtning med Malin i helgen / Hej! Hoppas dagen varit bra. Jag började dagen med att möta upp Julia och plåtade en snabbis med henne innan jag åkte till jobbet. Var där hela dagen, och kom hem för några timmar sedan. Har hunnit att laga tacos och prata om dagen tillsammans med C. Det är inte mycket mer som händer idag, utan det blir en lugn kväll och ladda upp inför morgondagen. x

Gillar

Kommentarer