Fashion Week - Day 1

Daily

Stockholm Fashion Week

Startskottet på modeveckan! Igår var jag på två visningar och var först på Busnel som var superfint. Jag hade äran att fota och jag fick en hel del bra bilder som jag tänkte visa er senare.. Efter visningen åkte jag hem, bytte om och försökte kurera mig lite då jag forfarande är sjuk. Jag tog det lugnt en timme innan det var dags för Naim Josefi i spegelsalen Grand Hotel som jag och Gisela gick på tillsammans. Det var en riktigt häftig visning som stack ut på rätt sätt.

På visningen träffade vi på många bekanta ansikten som bland annat var med på resan till Göteborg och Helsingfors, vilket var så roligt. Medan Gisela följde med de andra blev jag upphämtad av Christian och åkte raka vägen hem till en kopp te och sängen. Så trist att vara supersjuk nu under modeveckan, men idag är jag hemma och försöker piggna till då det är nya tag imorgon. Nu: Ta tag i min mail-inkorg.

Gillar

Kräftskiva hos Ida

Daily

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till min gamla kollega och vän Ida där även Sofia och Emelie väntade. Så mysigt att träffas allihopa såhär! Det bjöds på en härlig kräftskiva, den första för min del i år. Jag är egentligen inte så mycket för kräftor men det var så gott och Ida hade gjort det så fint med allting! Det blev en hel del skratt hela kvällen. Vardagslyx mitt i veckan med härliga och positiva människor omkring sig, så underbart.

Jag vaknade för en stund sen och tänkte ta tag i dagen nu. Är fortfarande sjuk (suck) så tänkte köra en ordentlig vitaminboost nu på morgonen tillsammans med en god frukost innan jag börjar aktivera mig framför mailen. Senare idag ska jag iväg på en visning under eftermiddagen och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Vi får se hur detta slutar! Följ med mig på min insta-story under dagen om ni vill se vad jag har för mig. x

Gillar