Palma

Traveling

Vilka underbara dagar vi haft i Palma hittills! Igår besökte vi en annan strand som var större och bättre än den första vi besökte första dagen, nämligen Cán Pere Antoni Beach. Den ligger närmare city och var riktigt bra! Vi var på stranden hela dagen och pausade med en lunch, innan vi promenerade förbi katedralen. Det blev ett stopp vid poolen på eftermiddagen, och efter det tog vi det bara lugnt och gick ut på en lätt middag. Sköna dagar har vi haft helt enkelt! Idag slappade vi vid poolen hela dagen innan vi gick ut och åt på en supermysig resturang.. Mer om det senare! x

Gillar

Kommentarer

Från Skåne till Spanien..

Traveling

hola españa!

Igår kväll satte jag och Christian på ett hotell till Spanien, och självklart hade jag Elle med mig som jag bläddrade i under resan. Vi kom fram inatt så det första vi gjorde var att lägga oss vilket ändå var väldigt skönt. Imorse gick vi upp för en hotellfrukost innan vi åkte till stranden för lite sol och bad. Jag som var kritvit när jag kom hit har faktiskt hunnit få lite färg under den första dagen. Känns så skönt att äntligen få ha semester, värme och sol!

Vi provade att vara på stranden Pelicano Beach som var ganska liten men helt klart godkänd. Imorgon tänkte vi kolla om vi ska ta oss till en annan strand för att prova på lite olika nu när vi är här, som kanske till och med är bättre. Det blev även en snabb lunch på stranden och några timmars solning till innan vi åkte tillbaka till hotellet för skönt poolhäng. Efter några timmar på stranden känner man sig alltid lite seg..

Vid poolen blev det lite läsning och bad innan vi gick upp till rummet. Självklart smörjer jag in mig, det är så viktigt och jag använder spf 50 nu när jag är så blek i början. Funkar alldeles utmärkt! Har fått färg utan att bränna mig vilket är perfekt. Just nu sover faktiskt Christian och jag passar på att blogga innan vi ska ut och äta middag lite senare ikväll. Hoppas att vi hittar något mysigt ställe här i Palma. x

Gillar

Kommentarer

Bäckaskog Slott

Traveling

Lunch på 
Bäckaskog Slott

Barumsvägen 255, 291 69 Fjälkinge

Under tisdagen igår träffade jag och min syster vår ena moster som bjöd oss på lunch. Vi åkte till Bäckaskog Slott där jag inte varit tidigare, och jag blev positivt överraskad! Det var buffé som var supergod. Riktigt bra och fräsch mat. Vi satte oss i uthuset och det kändes som att man satt i sin egna trädgård. Efter maten tog vi en varsin kaffe innan vi kollade runt lite på slottet och så gick vi en promenad ner till vattnet och tillbaka. En riktigt trevlig lunch och bra start på dagen blev det!

Gillar

Kommentarer